Trebinje
VIDEO: Gatački lijepi život

Ima i onih koji su čuli da se u Gacku lijepo živi. U to se uvjerila i naša ekipa.Otkrili su nam i recept: plata iz Termoelektrane, plus sir i kajmak iz bogatih gatačkih sela.

Pogledajte...

Podijeljeni paketići djeci sa posebnim potrebama

Predstavnici Hipo Alpe Adria banke danas su podijelili 108 novogodišnjih paketića članovima Udruženja roditelja i djece sa posebnim potrebama "Sunce nam je zajedničko" u Trebinju.

Pi-ar...

Trebinje
Održana radionica za male preduzetnike

U srijedu, 17. decembra 2014. godine Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja realizovala je radionicu pod nazivom „Principi i tehnike izrade projektnih prijedloga za USAID/...

Problem vodosnabdjevanja Ivanice rješava Dubrovnik

l Ivanica će naredne godine konačno dobiti vodu, ali i riješiti problem kanalizacije, potvrdio je za Anadolu Agency (AA) Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika.

“Naš vodovod radi aktivno...

Trebinje Zeder
Elektrohercegovina paketićima obradovala djecu na bolničkom liječenju

redstavnici preduzeća "Elektrohercegovina" uručili su danas novogodišnje paketiće za djecu hospitalizovanu u Bolnici Trebinje.

Radnik ovog preduzeća Vladan Šegrt, koji je uručio poklone,...

Identifikovani izvršioci tri teške krađe na području Ljubinja

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su juče, 17. decembra, Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili izvještaj protiv šest lica zbog postojanja osnova sumnje da su, na području...

Ponovo nijedan ministar iz Hercegovine

U raspodijeli ministarskih fotelja u novom sazivu Vlade Republike Srpske Hercegovina je ponovo ostala kratkih rukava.

Ni jedan ministar nema prebivalište južno od Foče. Građani Trebinja na...

Mostar: Nađena grobnica sa srpskim žrtvama

U mestu Radiče u okolini Mostara nalaze se grobnice u kojima se najverovatnije nalaze tijela srpskih žrtava, saopštilo je Tužilaštvo za ratne zločine.

RiTE Gacko: Pomoć porodicama nastradalih radnika

Novčane nagrade ove godine neće biti isplaćene rudarima Rudnika "Gacko", već će novac iz tog fonda biti uplaćen porodicama nedavno nastradalih rudara Slobodana Žarkovića i Miloja Miletića,...

Manji porez u Trebinju, Prnjavoru i Zvorniku

Većina opština u RS u 2015. neće mijenjati stope poreza na nepokretnosti, dok su Trebinje, Zvornik i Prnjavor među rijetkima koji su smanjili namete.

U ovoj godini stopa poreza na...

Doček Nove godine na Trgu slobode

Popularni crnogorski estradni izvođači Zdravko Đuranović, Tanja Šeter sa “La Triola” orkestrom nastupiće na trebinjskom Trgu slobode u novogodišnjoj noći, a u organizaciji grada Trebinja.

Mali oglas

Trebinje

Popovo polje a.d. oglašava prodaju visokokvalitetnih sorti jabuka.
Zainteresovani kupci jabuke mogu kupiti na našoj kompleks plantaži u Dubljanima, te u prostorijama u ulici Republike Srpske 37 (preko puta stare Industrijske pekare).
„Zdrava hrana na vašoj trpezi!“
Detaljnije informacije na tel:
059 223 949 i 059 223 908

Opširnije...

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

EMA NAILS

GELIRANJE NOKTIJU (FRENCH GRATIS) – 10 KM
TRAJNI LAK (5 SLOJEVA GELA) – 10 KM
NADOGRADNJA NOKTIJU ( FRENCH GRATIS) – 15 KM
Pored perfekcije,nudimo vam kvalitet i trajnost!
Tel. 065 721 663

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Vukajlija

Pozitivna trema

Ono bez čega je zvezda granda kao srpska svadba bez trudne mlade.

Mali oglas

Izdajem jednoiposoban stan u Beogradu. Stan ima centralno grijanje, toplu vodu, telefon, klimu, kablovsku TV, veliku terasu i kompletno je opremljen novim namještajem i bijelom tehnikom. Plaćanje je mjesečno. Kontakt telefon 066 86 76 38.

Mali oglas

Prodaje se jednosoban stan u Trebinu na lokaciji Južni garadski izlaz kod benzinske pumpe na putu za Dubrovnik. Stan se nalazi na četvrtom spratu. Stan je moderno namještan te je moguća kupovina sa namještajem. Stan je okrenut na jugozapad sa balkonom. Od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, sobu, dnevnik boravak sa kuhinjom i trpezarijom te veliki balkon. Stan je urađen po narudžbi kupca sa modernom španskom keramikom i prvoklasnim parketom. Pogledaj raspored prostorija u stanu: www.trebinjedanas.com/content/stan

Kontakt telefon: 066348870; 065832260

-----------------------------------
Prodaje se stan u Starom Gradu u Trebinju. Stan se nalazi na prvom spratu.Od prostorija posjeduje dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu. Stan je orjentisan sjever jug. Stan je nedavno adaptiran. Balkon je orjentisan jug-zapad.

Kontakt telefon: 066348870

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Vic dana

Žmurka

Kako se u skupštini igraju žmurke?
- 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ... ko se nije obogatio magarac bio!