TREBINJE danas

Završetak radova na autobuskoj stanici

Završni radovi na novoj autobuskoj stanici u Trebinju trebalo bi da budu okončani krajem ove sedmice nakon čega će ona biti i svečano otvorena.
Gradonačelnik Trebinje Slavko Vučurević je istakao da će, ukoliko vremenske prilike dozvole, ovih dana biti...

Luka Petrović: Potući ćemo one koji nas vuku unazad

Ako budem izabran za poslanika, zalagaću se za Hercegovinu u svakoj sekundi svog mandata, da bi mnoge stvari bile ubrzane i okrenute u prosperitetnijem smjeru, kazao je nosilac liste SNSD-a za...

Bileća: Postavljene skulpture Milivoja Bokića

Impozantne skulpture vajara Milivoja Bokića, na kojima je ovaj poznati umjetnik u kamenu radio mjesecima, postavljene su na svoje mjesto, odakle će bdjeti nad Ravnogorskim parkom u Bileći.

...

Trebinje
Uhvaćen kako u Starom Gradu uništava predizborne plakate

Trebinjska policija danas je oko 10.00 časova u Starom gradu zatekla jedno lice da uništava plakat nosioca izborne liste DNS-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jednice jedan Marka Pavića,...

Vandalizam - Uništena stakla na prostorijama SNSD-a

Stakla na prostorijama gradskog odbora SNSD-a Trebinje, koje se nalaze u naselju Bregovi, noćas su polivena mašinskim uljem.

Dvoja velika ulazna vrata na kojima je bilo obilježje SNSD-a u...

Trebinje Zeder
VIDEO / Hercegovci na megdanu u studiju ATV-a

O sinošnjem Apostrofu priča se na ulici, i u kafani, i na internetu. Bio je to kažu Hercegovci pravi politički šou program pun duhovitih opaski i prepucavanja, ali i međusovnih uvreda, optužbi i...

Slab odziv na donatorsko veče za FK Leotar

Pozivu za donatorsko veče koje je održano večeras u hotelu "Platani" u Trebinju, kako bi se pružila pomoć Fudbalskom klubu Leotar da nastavi dalje da funkcioniše, odazvalo se svega dvadesetak...

Vukanović: Srpskoj je potrebna departizacija sistema

Nosilac liste "Za pravdu i red" u Izbornoj jedinici devet za Narodnu skupštinu Republike Srpske Nebojša Vukanović izjavio je danas u Banjaluci da je u Srpskoj potrebno izvršiti departizaciju...

"Nova zora" čuva srpsku tradiciju

Iz štampe je izašao dvobroj časopisa za književnost i kulturu "Nova Zora", za period zima-proljeće 2013/2014. koji na 450 stranica nastoji da očuva srpsku književnost i kulturu kao cjelinu, a koji...

SDS objavio prelazak u svoje redove 10 članova SNSD-a

Na vanrednoj konferenciji za novinare trebinjskog SDS-a saopšteno je da je 10 članova SNSD prešlo u redove Srpske demokratske stranke. Vidomir Begenišić, predsjednik Gradskog odbora SDS Trebinje...

Složna narodna stranka: Dobro razmisliti kome dati glas

Složna narodna stranka iz Trebinja izdala je danas saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:
- U proteklom periodu bili smo svjedoci poražavajuće politike G-dina gradonačelnika,...

Vandalizam: Uništeni bilbordi SNSD i DNS

Na području Trebinja tokom protekle noći svi bilbordi SNSD-a i DNS-a su poliveni uljem, a plakati pocijepani.

U potpunosti su uništeni bilbordi i plakati na kojima su slike kandidata SNSD-a...

Mali oglas

Trebinje


KONKURS

Obavještavaju se učenici srednjih škola, koji će u toku školske 2014/2015 godine, biti upisani od I- IV razreda da JU “ Dom učenika “ Trebinje raspisuje konkurs za prijem učenika u Dom.

USLOVI:

Učenici koji prvi put podnose zahtjev za upis dužni su uz prijavu dostaviti sledeće dokumente:

1. Izvod iz matične knjige rođenih.
2. Uvjerenje o prebivalištu.
3. Potvrda o upisu u srednju školu.
4. Ovjerene kopije svjedočanstva od VI do IX razreda Osnovne škole za učenike koji su upisani u prvi razred srednje škole.
5. Ovjerena kopija svjedočanstva iz predhodnog razreda srednje škole za učenike koji su upisani u drugi, treći ili četvrti razred srednje škole.
6. Potvrda da je učenik osvojio jedno od prva tri mjesta na međunarodnim Olimpijadama , na kojima učenici iz Republike Srpske imaju pravo učešća / samo za učenike koji ispunjavaju ovaj uslov )
7. Ovjerena kućna lista.
8. Potvrda o školovanju / studiranju za članove domaćinstva na školovanju/ studiju, a za predškolsku djecu izvod iz matične knjige rođenih
9. Potvrda da se nezaposleni članovi domaćinstva nalaze na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
10. Uvjerenje nadležne poreske uprave za roditelje da se ne vode kao poreski obveznici po osnovu primanja , za roditelje koji su nezaposleni, a ne nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
11. Prosjek prihoda za period januar – juni tekuće godine zaposlenih članova domaćinstva / poslednji ček od penzije.
12. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom pravu po osnovu člana domaćinstva porodice poginulog borca, sa visinom primanja po tom osnovu.
13. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom status djeteta ratnog vojnog invalida od I do VI kategorije, sa visinom primanja po tom osnovu.
14. Izvod iz matične knjige umrlih, za učenike bez jednog ili oba roditelja.
15. Dvije male fotografije.

Cijena ishrane i smještaja je 75,00 KM po učeniku mjesečno , dok za djecu palih boraca i ratnih vojnih invalida od I – V kategorije je smještaj i ishrana besplatan.

Napominjemo da smještajni kapaciteti , nakon izvršenog generalnog renoviranja svih prostorija doma, grijanja , restorana , kupatila u svakoj sobi učionica itd. odgovaraju savremenim standardima.

Molbe sa potrebnom dokumentacijom dostaviti Konkursnoj komisiji Doma učenika u Trebinju, Vojvode Stepe Stepanovića bb .

Konkurs ostaje otvoren do popune kapaciteta Ustanove.

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefone 059 240 - 984 i 059 240 - 983

Detaljnije...

Mali oglas

Izdajem jednoiposoban stan u Beogradu. Stan ima centralno grijanje, toplu vodu, telefon, klimu, kablovsku TV, veliku terasu i kompletno je opremljen novim namještajem i bijelom tehnikom. Plaćanje je mjesečno. Kontakt telefon 066 86 76 38.

Mali oglas

Prodaje se jednosoban stan u Trebinu na lokaciji Južni garadski izlaz kod benzinske pumpe na putu za Dubrovnik. Stan se nalazi na četvrtom spratu. Stan je moderno namještan te je moguća kupovina sa namještajem. Stan je okrenut na jugozapad sa balkonom. Od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, sobu, dnevnik boravak sa kuhinjom i trpezarijom te veliki balkon. Stan je urađen po narudžbi kupca sa modernom španskom keramikom i prvoklasnim parketom. Pogledaj raspored prostorija u stanu: www.trebinjedanas.com/content/stan

Kontakt telefon: 066348870; 065832260

-----------------------------------
Prodaje se stan u Starom Gradu u Trebinju. Stan se nalazi na prvom spratu.Od prostorija posjeduje dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu. Stan je orjentisan sjever jug. Stan je nedavno adaptiran. Balkon je orjentisan jug-zapad.

Kontakt telefon: 066348870

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

EMA NAILS

GELIRANJE NOKTIJU (FRENCH GRATIS) – 10 KM
TRAJNI LAK (5 SLOJEVA GELA) – 10 KM
NADOGRADNJA NOKTIJU ( FRENCH GRATIS) – 15 KM
Pored perfekcije,nudimo vam kvalitet i trajnost!
Tel. 065 721 663

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Vukajlija

Današnji pravopis

Piši kako hoćeš i dešifruj ono što je drugi napisao.

Vic dana

Dobra i loša vijest

- Dragi moj mužiću, imam dobru i lošu vest.
- Daj prvo dobru.
- Dobili smo popust u auto-servisu!