urednik.trebinjedanas@gmail.com+387 66 416 300

Trebinje:Svečano otvoren hotel „SL Industry“

Trebinje:Svečano otvoren hotel „SL Industry“

U Trebinju je večeras uz prisustvo brojnih zvanica svečano otvoren novi hotel Rodoljuba Draškovića „Sl Industry“.

"Nije mi teško i nije mi žao što sam ovde proveo deceniju i što sam gradio, a verujem da ću graditi i u budućnosti.Uskoro otvaramo još jedno zdanje u Trebinju ,a to je "Grad sunca" odnosno akva-park i dino-park",rekao je otvarajući hotel  predsjednik poslovnog sistema „Svislajon Takovo“ Rodoljub Drašković.

 

SL Industry hotel kategorisan je sa 4 zvjezdice, broji 49 smještajnih jedinica, ima kongresnu salu sa preko 100 sjedećih mjesta, kristalnu dvoranu za bankete, svečane večere i sastanke sa 40 mjesta, restoran otvorenog tipa, a u planu je i izgradnja spa centra.Hotel  zapošljava 35 radnika.

Crnogorska hotelska grupacija malih hotela, Casa del Mare, će upravljati novootvorenim hotelom.Riječ je o saradnji sa kompanijom "Svislajon", sa kojom Casa del Mare planira da osnuje novi hotelski brend – SL Hotels group.

"Hotel  se nalazi u krugu nekadašnje fabrike Svislajon" i fabrike alata IAT. Hotel je napravljen u tom stilu, preuređena je stara upravna zgrada IAT-a, zadržane su i neke stare mašine koje su se koristile u IAT-u, čime smo stvorili novi industrijski stil, tako da je enterijer i koncept hotela dosta originalan"– rekao  je direktor grupacije Casa del Mare, Nikola Milić.