TREBINJE danas

Uspješno završena test-proizvodnja u Svislionu

Prva test proizvodnja na novoinstaliranoj traki za proizvodnju vafl keksa u “Swisslion d.o.o. – Prehrambena industrija Trebinje”, dala je izuzetne rezultate, tako da će porizvodnja početi odmah nakon montaže opreme za pakiranje, saopšteno je u ovom preduzeću....

Nevesinje: Koncertom obilježili deceniju postojanja

U Gradskoj galeriji sinoć je Muzička škola „Sveti Roman Melod „ proslavila jubilej –desetogodišnjicu postojanja.

Ambasada Švedske uputila poziv svim malim i mikro preduzećima za dodjelu bespovratnih sredstava

Ambasada Švedske u BiH objavila je 15. oktobra, u okviru “Challenge” projekta, poziv malim i mikro preduzećima (do 50 zaposlenih) na takmičenje za finansijsku podršku poslovnim idejama. Cilj ovog...

Trebinje
Veče sa trebinjskim pjesnikinjama

U Domu mladih večeras će biti promovisane zbirke poezije „Sonetni snovi“ Nataše Stanić i „Sjećanje“ Jasminke Kumro, u izdanju udruženja „Sonata“ iz Trebinja.
Ljubav, nostalgija i sjećanja...

Crkvina uskoro sa novim sadržajima

Srpska pravoslavna Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska raspisala je konkurs za idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje uređenja šire zone kompleksa Hercegovačke Gračanice na Crkvini u...

Trebinje Zeder
Srednjoškolci od jutros u zagrijanim učionicama

Kotlovnica trebinjskih srednjih škola jutros je podložena pa su sve prostorije zagrijane, dok će u svim osnovnim školama grijanje početi od ponedjeljka. I ove godine nabavljene su dovoljne...

CJB Trebinje poziva građane da zamjene istekla lična  dokumenta

Centar javne bezbjednosti Trebinje u svom saopštenju poziva građane kojima ističe ili je istekao rok za zamjenu ličnih dokumenata da izvrše svoju zakonsku obavezu i podnesu zahtjev za zamjenu....

Polomio staklo na vratima štale

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je, juče oko 14,45 časova, u jednom ugostiteljskom objektu, lice inicijala V.G., fizički napalo jedno lice a lice inicijala N.N. prijetilo istom licu...

Radnici " Elektroprenosa" darovali krv

Radnici Radne jedinice "Elektroprenosa BiH" u Trebinju danas su u Službi za transfuzijsku medicinu Trebinje dali 15 doza krvi.

Načelnik ove službe Dragan Šarenac rekao je da je ova godina...

Poziv privatnim preduzetnicima: Grant  programi USAID SIDA Gold projekta

Pozivamo sve privatne preduzetnike s područja našeg grada da apliciraju na grant programe USAID SIDA Gold projekta. Konkurs je otvoren do 31.07.2015. godine, i do tog datuma se mogu slati koncepti...

Izložba crnogorskog udruženja umjetnika " Slikarski uranak"

U maloj galeriji Kulturnog centra večeras će biti otvorena izložba likovnih radova crnogorskog udruženja umjetnika „Slikarski uranak”.
Stvaraoci iz Crne Gore predstaviće se sa četrdesetak...

U Tvrdošu proizveli prvo maslinovo ulje u RS

Nastavljajući tradiciju uzgoja autohtonih industrijskih i prehrambenih biljaka mediteranskog kraja, manstir Tvrdoš je sa svojih maslinjaka ove godine ocijedio prvo maslinovo ulje dobijeno, ne samo...

Mali oglas

Trebinje


KONKURS

Obavještavaju se učenici srednjih škola, koji će u toku školske 2014/2015 godine, biti upisani od I- IV razreda da JU “ Dom učenika “ Trebinje raspisuje konkurs za prijem učenika u Dom.

USLOVI:

Učenici koji prvi put podnose zahtjev za upis dužni su uz prijavu dostaviti sledeće dokumente:

1. Izvod iz matične knjige rođenih.
2. Uvjerenje o prebivalištu.
3. Potvrda o upisu u srednju školu.
4. Ovjerene kopije svjedočanstva od VI do IX razreda Osnovne škole za učenike koji su upisani u prvi razred srednje škole.
5. Ovjerena kopija svjedočanstva iz predhodnog razreda srednje škole za učenike koji su upisani u drugi, treći ili četvrti razred srednje škole.
6. Potvrda da je učenik osvojio jedno od prva tri mjesta na međunarodnim Olimpijadama , na kojima učenici iz Republike Srpske imaju pravo učešća / samo za učenike koji ispunjavaju ovaj uslov )
7. Ovjerena kućna lista.
8. Potvrda o školovanju / studiranju za članove domaćinstva na školovanju/ studiju, a za predškolsku djecu izvod iz matične knjige rođenih
9. Potvrda da se nezaposleni članovi domaćinstva nalaze na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
10. Uvjerenje nadležne poreske uprave za roditelje da se ne vode kao poreski obveznici po osnovu primanja , za roditelje koji su nezaposleni, a ne nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
11. Prosjek prihoda za period januar – juni tekuće godine zaposlenih članova domaćinstva / poslednji ček od penzije.
12. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom pravu po osnovu člana domaćinstva porodice poginulog borca, sa visinom primanja po tom osnovu.
13. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom status djeteta ratnog vojnog invalida od I do VI kategorije, sa visinom primanja po tom osnovu.
14. Izvod iz matične knjige umrlih, za učenike bez jednog ili oba roditelja.
15. Dvije male fotografije.

Cijena ishrane i smještaja je 75,00 KM po učeniku mjesečno , dok za djecu palih boraca i ratnih vojnih invalida od I – V kategorije je smještaj i ishrana besplatan.

Napominjemo da smještajni kapaciteti , nakon izvršenog generalnog renoviranja svih prostorija doma, grijanja , restorana , kupatila u svakoj sobi učionica itd. odgovaraju savremenim standardima.

Molbe sa potrebnom dokumentacijom dostaviti Konkursnoj komisiji Doma učenika u Trebinju, Vojvode Stepe Stepanovića bb .

Konkurs ostaje otvoren do popune kapaciteta Ustanove.

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefone 059 240 - 984 i 059 240 - 983

Detaljnije...

Mali oglas

Izdajem jednoiposoban stan u Beogradu. Stan ima centralno grijanje, toplu vodu, telefon, klimu, kablovsku TV, veliku terasu i kompletno je opremljen novim namještajem i bijelom tehnikom. Plaćanje je mjesečno. Kontakt telefon 066 86 76 38.

Mali oglas

Trebinje

Popovo polje a.d. oglašava prodaju visokokvalitetnih sorti jabuka.
Zainteresovani kupci jabuke mogu kupiti na našoj kompleks plantaži u Dubljanima, te u prostorijama u ulici Republike Srpske 37 (preko puta stare Industrijske pekare).
„Zdrava hrana na vašoj trpezi!“
Detaljnije informacije na tel:
059 223 949 i 059 223 908

Opširnije...

Mali oglas

Prodaje se jednosoban stan u Trebinu na lokaciji Južni garadski izlaz kod benzinske pumpe na putu za Dubrovnik. Stan se nalazi na četvrtom spratu. Stan je moderno namještan te je moguća kupovina sa namještajem. Stan je okrenut na jugozapad sa balkonom. Od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, sobu, dnevnik boravak sa kuhinjom i trpezarijom te veliki balkon. Stan je urađen po narudžbi kupca sa modernom španskom keramikom i prvoklasnim parketom. Pogledaj raspored prostorija u stanu: www.trebinjedanas.com/content/stan

Kontakt telefon: 066348870; 065832260

-----------------------------------
Prodaje se stan u Starom Gradu u Trebinju. Stan se nalazi na prvom spratu.Od prostorija posjeduje dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu. Stan je orjentisan sjever jug. Stan je nedavno adaptiran. Balkon je orjentisan jug-zapad.

Kontakt telefon: 066348870

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

EMA NAILS

GELIRANJE NOKTIJU (FRENCH GRATIS) – 10 KM
TRAJNI LAK (5 SLOJEVA GELA) – 10 KM
NADOGRADNJA NOKTIJU ( FRENCH GRATIS) – 15 KM
Pored perfekcije,nudimo vam kvalitet i trajnost!
Tel. 065 721 663

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Vukajlija

Fudbalski multi-talenat

Kada cepaš isto i sa džojstikom i sa tastaturom.

Vic dana

Posljednja želja

Kaže deda unucima na samrti da mu, kad umre, na grobu postave vaj-faj antenu.

- A što, deda?

- Da biste me češće posećivali!