Trebinje

TREBINJE danas

VIDEO / Fejsbuk intervju sa dr Ljubicom Miljanović

Dr Ljubica Miljanović, kandidat SNSD-a za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, odgovarala je na pitanja koja su joj postavili članovi njene zvanične fejsbuk stranice.Inače, doktorica Miljanović je jedini oknolog u istočnoj Hercegovini i jedan od...

Opljačkana sportska kladionica

CJB Trebinje u svom sapštenju navodi da je policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je, u trebinjskom naselju Tini, tokom noći 28/29.09.2014.godine, izvršena provala u jednu sportsku...

Završene Šantićeve večeri poezije

Stihovima savremenih pjesnika u Mostaru zatvorene su 95. Šantićeve večeri poezije koje su organizovali Gradski odbor Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" Mostar i Srpsko pjevačko i...

Trebinje
Zajedno za promjene: Narod traži poštenu vladu, a ne strahovladu

Naša pobjeda 12. oktobra neće biti pobjeda niti jedne stranke – ona pripada Republici Srpskoj i svakom čestitom čovjeku u njoj, jer narod hoće poštenu vladu, a ne strahovladu, poručio je večeras...

Emir Kusturica: Nisam pao sa magarca, sve je laž!

Emira Kusturicu nasmejala je vest da je pao s magarca, zbog čega je završio u bolnici.

Slavni reditelj, koji u Trebinju snima film s Monikom Beluči "Na mlečnom putu", negira da je povredio...

Trebinje Zeder
PAO S MAGARCA: Kusturica povrijedio glavu i završio na klinici!

Pre dva dana, društvenim mrežama se proširila vest da je Emir Kusturica, navodno imao moždani udar, ali srećom, to nije istina, i kako srbijanski Telegraf.rs nezvanično saznaje, slavni režiser je...

SNSD Nevesinje: Nova bolnica u funkciji od 11. oktobra (Sponzorisani članak)

Nova bolnica u Nevesinju, jedna od najsavremenijih u regionu biće otvorena 11. oktobra, a pri kraju je gradnja novog asfaltnog puta koji ovu opštinu povezuje sa Bilećom i Trebinje, te realizacija...

Tadić u Trebinju: Zapošljavanje kao vid političke manipulacije sa ljudima

Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić izjavio je danas U Trebinju da je potrebno fokusirati se na ona pitanja koja mogu biti razvojnog karaktera, a odnose se...

Ognjen Tadić danas u Trebinju

Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić održaće danas u Trebinju konferenciju za novinare, najavljeno je iz ove stranke.

Napao službeno lice na dužnosti

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili dva izvještaja protiv dva lica.

VIDEO/ Vukovi haraju trebinjskim selima

Prepolovili su mu stado. Vaso Bašić iz trebinjskog sela Lug sa vukovima nikako nije mogao izaći na kraj.

Jabuke po ukusu Evrope rastu u Popovom Polju

Već za narednu sezonu pripremili su zemljište, na kome će biti zasađeno novih 30 hektara jabuke. „Ove godine smo po prvi put obavili sadnju jabuke savremenim mašinama sa GPS navigacijom. To je...

Mali oglas

Trebinje


KONKURS

Obavještavaju se učenici srednjih škola, koji će u toku školske 2014/2015 godine, biti upisani od I- IV razreda da JU “ Dom učenika “ Trebinje raspisuje konkurs za prijem učenika u Dom.

USLOVI:

Učenici koji prvi put podnose zahtjev za upis dužni su uz prijavu dostaviti sledeće dokumente:

1. Izvod iz matične knjige rođenih.
2. Uvjerenje o prebivalištu.
3. Potvrda o upisu u srednju školu.
4. Ovjerene kopije svjedočanstva od VI do IX razreda Osnovne škole za učenike koji su upisani u prvi razred srednje škole.
5. Ovjerena kopija svjedočanstva iz predhodnog razreda srednje škole za učenike koji su upisani u drugi, treći ili četvrti razred srednje škole.
6. Potvrda da je učenik osvojio jedno od prva tri mjesta na međunarodnim Olimpijadama , na kojima učenici iz Republike Srpske imaju pravo učešća / samo za učenike koji ispunjavaju ovaj uslov )
7. Ovjerena kućna lista.
8. Potvrda o školovanju / studiranju za članove domaćinstva na školovanju/ studiju, a za predškolsku djecu izvod iz matične knjige rođenih
9. Potvrda da se nezaposleni članovi domaćinstva nalaze na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
10. Uvjerenje nadležne poreske uprave za roditelje da se ne vode kao poreski obveznici po osnovu primanja , za roditelje koji su nezaposleni, a ne nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
11. Prosjek prihoda za period januar – juni tekuće godine zaposlenih članova domaćinstva / poslednji ček od penzije.
12. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom pravu po osnovu člana domaćinstva porodice poginulog borca, sa visinom primanja po tom osnovu.
13. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom status djeteta ratnog vojnog invalida od I do VI kategorije, sa visinom primanja po tom osnovu.
14. Izvod iz matične knjige umrlih, za učenike bez jednog ili oba roditelja.
15. Dvije male fotografije.

Cijena ishrane i smještaja je 75,00 KM po učeniku mjesečno , dok za djecu palih boraca i ratnih vojnih invalida od I – V kategorije je smještaj i ishrana besplatan.

Napominjemo da smještajni kapaciteti , nakon izvršenog generalnog renoviranja svih prostorija doma, grijanja , restorana , kupatila u svakoj sobi učionica itd. odgovaraju savremenim standardima.

Molbe sa potrebnom dokumentacijom dostaviti Konkursnoj komisiji Doma učenika u Trebinju, Vojvode Stepe Stepanovića bb .

Konkurs ostaje otvoren do popune kapaciteta Ustanove.

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefone 059 240 - 984 i 059 240 - 983

Detaljnije...

Mali oglas

Izdajem jednoiposoban stan u Beogradu. Stan ima centralno grijanje, toplu vodu, telefon, klimu, kablovsku TV, veliku terasu i kompletno je opremljen novim namještajem i bijelom tehnikom. Plaćanje je mjesečno. Kontakt telefon 066 86 76 38.

Mali oglas

Trebinje

Popovo polje a.d. oglašava prodaju visokokvalitetnih sorti jabuka.
Zainteresovani kupci jabuke mogu kupiti na našoj kompleks plantaži u Dubljanima, te u prostorijama u ulici Republike Srpske 37 (preko puta stare Industrijske pekare).
„Zdrava hrana na vašoj trpezi!“
Detaljnije informacije na tel:
059 223 949 i 059 223 908

Opširnije...

Mali oglas

Prodaje se jednosoban stan u Trebinu na lokaciji Južni garadski izlaz kod benzinske pumpe na putu za Dubrovnik. Stan se nalazi na četvrtom spratu. Stan je moderno namještan te je moguća kupovina sa namještajem. Stan je okrenut na jugozapad sa balkonom. Od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, sobu, dnevnik boravak sa kuhinjom i trpezarijom te veliki balkon. Stan je urađen po narudžbi kupca sa modernom španskom keramikom i prvoklasnim parketom. Pogledaj raspored prostorija u stanu: www.trebinjedanas.com/content/stan

Kontakt telefon: 066348870; 065832260

-----------------------------------
Prodaje se stan u Starom Gradu u Trebinju. Stan se nalazi na prvom spratu.Od prostorija posjeduje dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu. Stan je orjentisan sjever jug. Stan je nedavno adaptiran. Balkon je orjentisan jug-zapad.

Kontakt telefon: 066348870

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

EMA NAILS

GELIRANJE NOKTIJU (FRENCH GRATIS) – 10 KM
TRAJNI LAK (5 SLOJEVA GELA) – 10 KM
NADOGRADNJA NOKTIJU ( FRENCH GRATIS) – 15 KM
Pored perfekcije,nudimo vam kvalitet i trajnost!
Tel. 065 721 663

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Vukajlija

Ne hvataj je za glavu kad joj budeš otvarao vrata od auta

Savjet policajcu koji se sprema da izvede novu izabranicu na neku romantičnu večeru ili tome slično.

Vic dana

Skijanje

Došao Mujo sa skijanja i pita ga Haso:
- I, kako Fata skija?
- Ko grom! Svaki put u drugo drvo!