TREBINJE danas

Kampanja „Vozači, škola je za nas, oprez je za vas“

U sklopu kampanje „Vozači, škola je za nas, oprez je za vas“, policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje, i ovog septembra, kao i ranijih godina, provode preventivne aktivnosti s ciljem bezbjednosti djece na putu od kuće do škole.
Danas, 01....

OPREZ - MOGUĆA OPASNOST OD NEVREMENA!

Republička uprava Civilne zaštite Republike Srpske apeluje da sve lokalne i republičke instance koje se bave zaštitom i spasavanjem, zbog potencijalno opasnih meteoroloških prilika, budu spremne...

Pijačni dan u Trebinju na RTS-u

Kamere snimatelja Radio - televizije Srbije zabilježile su dosta lijepih kadrova na pijaci u Trebinju. Pogledajte pijačni dan u najjužnijem gradu RS u kolažnoj emisiji "Bez komentara".

Trebinje
Sutra počinje nova školska godina

Prvog dana školske 2014/2015. godine u klupe će u tri trebinjske osnovne i srednje škole sjesti ukupno oko 3 920 učenika. U prve razrede srednjih škola upisano je 340 đaka.
U školske klupe...

Sveske za osnovce sa mapom RS

Gradski odbor SNSD-a Trebinje danas je organizovao podjelu svesaka za osnovce iz ovog grada, za dobar start u novoj školskoj godini.

Koordinator Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Miodrag...

Trebinje Zeder

Rješenje velikih problema počinje na malim stvarima. Krajnje je vrijeme da na vlast dođu mladi, obrazovani i sposobni ljudi, koji neće u prvi plan stavljati lične i partijske interese, već...

Volim ga zato što je moj...naš
Volim ga jer je dio ovog grada, jer se grad i dvako od nas, ma gdje na svijet ode prepoznaje po njemu
Volim ga zbog ovih klinaca koji su ostali kada su...

Leo je danas u Policama ostvario i treću pobjedu u tri odigrane utakmice takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske.
Ovoga puta, zasluženo je pala Sloboda iz Novog Grada uz Leotar do danas...

Srpski narodni pokret 1389 Republika Srpska otvorio kancelariju u Trebinju

Danas je u Trebinju otvorenа је kancelarija Srpskог Narodnоg Pokretа 1389 Trebinje,a tim povodom članovi ovog spokreta su prošetali ulicama Trebinja, u majicama sa grbom ove organizacije .
...

Nakon nekoliko sasatanaka u Dubrovniku, danas je po prvi put došlo do sastanka u Trebinju između predstavnika Agencije za mala i srednja preduzeća iz Trebinja sa kolegama iz Razvojne agencije...

UKlubu prijatelja umjetnosti "Atanasije Popović" sinoć je trebinjski fotograf Predrag Mucović priredio drugu samostalnu izložbu fotografija pod nazivom „U prolazu…“ na kojoj je predstavljeno 40...

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su dokumentovali i juče, 29.avgusta, Okružnom tužilaštvu u Trebinju podnijeli Izveštaj o počinjenom krivičnom djelu...

Mali oglas

Trebinje


KONKURS

Obavještavaju se učenici srednjih škola, koji će u toku školske 2014/2015 godine, biti upisani od I- IV razreda da JU “ Dom učenika “ Trebinje raspisuje konkurs za prijem učenika u Dom.

USLOVI:

Učenici koji prvi put podnose zahtjev za upis dužni su uz prijavu dostaviti sledeće dokumente:

1. Izvod iz matične knjige rođenih.
2. Uvjerenje o prebivalištu.
3. Potvrda o upisu u srednju školu.
4. Ovjerene kopije svjedočanstva od VI do IX razreda Osnovne škole za učenike koji su upisani u prvi razred srednje škole.
5. Ovjerena kopija svjedočanstva iz predhodnog razreda srednje škole za učenike koji su upisani u drugi, treći ili četvrti razred srednje škole.
6. Potvrda da je učenik osvojio jedno od prva tri mjesta na međunarodnim Olimpijadama , na kojima učenici iz Republike Srpske imaju pravo učešća / samo za učenike koji ispunjavaju ovaj uslov )
7. Ovjerena kućna lista.
8. Potvrda o školovanju / studiranju za članove domaćinstva na školovanju/ studiju, a za predškolsku djecu izvod iz matične knjige rođenih
9. Potvrda da se nezaposleni članovi domaćinstva nalaze na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
10. Uvjerenje nadležne poreske uprave za roditelje da se ne vode kao poreski obveznici po osnovu primanja , za roditelje koji su nezaposleni, a ne nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
11. Prosjek prihoda za period januar – juni tekuće godine zaposlenih članova domaćinstva / poslednji ček od penzije.
12. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom pravu po osnovu člana domaćinstva porodice poginulog borca, sa visinom primanja po tom osnovu.
13. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom status djeteta ratnog vojnog invalida od I do VI kategorije, sa visinom primanja po tom osnovu.
14. Izvod iz matične knjige umrlih, za učenike bez jednog ili oba roditelja.
15. Dvije male fotografije.

Cijena ishrane i smještaja je 75,00 KM po učeniku mjesečno , dok za djecu palih boraca i ratnih vojnih invalida od I – V kategorije je smještaj i ishrana besplatan.

Napominjemo da smještajni kapaciteti , nakon izvršenog generalnog renoviranja svih prostorija doma, grijanja , restorana , kupatila u svakoj sobi učionica itd. odgovaraju savremenim standardima.

Molbe sa potrebnom dokumentacijom dostaviti Konkursnoj komisiji Doma učenika u Trebinju, Vojvode Stepe Stepanovića bb .

Konkurs ostaje otvoren do popune kapaciteta Ustanove.

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefone 059 240 - 984 i 059 240 - 983

Detaljnije...

Mali oglas

Prodaje se jednosoban stan u Trebinu na lokaciji Južni garadski izlaz kod benzinske pumpe na putu za Dubrovnik. Stan se nalazi na četvrtom spratu. Stan je moderno namještan te je moguća kupovina sa namještajem. Stan je okrenut na jugozapad sa balkonom. Od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, sobu, dnevnik boravak sa kuhinjom i trpezarijom te veliki balkon. Stan je urađen po narudžbi kupca sa modernom španskom keramikom i prvoklasnim parketom. Pogledaj raspored prostorija u stanu: www.trebinjedanas.com/content/stan

Kontakt telefon: 066348870; 065832260

-----------------------------------
Prodaje se stan u Starom Gradu u Trebinju. Stan se nalazi na prvom spratu.Od prostorija posjeduje dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu. Stan je orjentisan sjever jug. Stan je nedavno adaptiran. Balkon je orjentisan jug-zapad.

Kontakt telefon: 066348870

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

EMA NAILS

GELIRANJE NOKTIJU (FRENCH GRATIS) – 10 KM
TRAJNI LAK (5 SLOJEVA GELA) – 10 KM
NADOGRADNJA NOKTIJU ( FRENCH GRATIS) – 15 KM
Pored perfekcije,nudimo vam kvalitet i trajnost!
Tel. 065 721 663

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Vukajlija

Dođem ti

Dužničko-poverilački odnos na kojem počiva srpska privreda.

Vic dana

Požar

Probudi se mali Mujica usred noći i osjeti neki smrad. Izađe iz sobe, pogleda oko sebe i ugleda požar u kuhinji. Zadere se Mujica iz petnih žila: - Babo, babo, požaaar!!! Izleti Mujo iz spavaće sobe i odvali mu šamarčinu: - Izlaz' odma' van iz kuće i ne der' se tol'ko, probud'ćeš mater!