TREBINJE danas

 Ispravna voda u Gorici i Petrovom Polju

Voda za piće u trebinjskim naseljima Gorica i Petrovo Polje zdravstveno je ispravna i nije potrebno da se prokuvava, saopšteno je danas iz trebinjskog "Vodovoda".
U saopštenju se navodi da je ispravnost vode pokazala mikrobiološka analiza koja je rađena u...

Služeno večernje sa iznošenjem plaštanice

Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije i sveštenstvo Eparhije služili su večernju službu u Sabornom hramu Svetog preobraženja Gospodnjeg u Trebinju s iznošenjem svete plaštanice i...

Poziv za obnovu hrama u Prebilovcima

Pozivom na humanitarni telefon koji je omogućio Telekom Srpske u prvih petnaest dana registrovano je 5.503 poziva. Drugim riječima znači to da je donirano toliko KM.

Svima koji su se...

Trebinje
Trebinjac – u srcu divlje Afrike

Priča Trebinjca Aleksandra Ćosovića vodi nas u srce divlјe Afrike. Ovaj oficir Oružanih snaga BiH godinu dana proveo je u misiji Ujedinjenih nacija u Demokratskoj Republici Kongo, a sve vrijeme –...

NDP Trebinje uputio čestitku povodom Vaskrsa

Gradski odbor NDP-a objavio je saopštenje za javnost koje objavljujemo u cjelosti:

- Povodom nastupajućeg praznika, svim sugrađanima pravoslavne vjeroispovijeti, čestitamo najveći...

Trebinje Zeder
Ofarbano 6.000 vaskršnjih jaja

Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska i ove godine je ofarbala oko šest hiljada jaja, koja će na najveći hrišćanski praznik Vaskrs biti podijeljena korisnicima Narodne kuhinje, djeci i...

Klupska izložba fotografija

U Trebinju je sinoć otvorena Osma klupska izložba trebinjskog Foto-kino kluba, na kojoj je predstavljeno oko 80 fotografija 31 autora.
Direktor Foto-kino kuba Slavenko Vukasović istakao je...

VIDEO/Čemerno: Snijeg od 30 cm u aprilu

Visina snijega na Čemernu je oko 30 centimetara. Do nekoliko porodičnih kuća put je otežan zbog snježnih nanosa koji dostižu i do 1 metar. Video prilog Ane Bokonjić Buha.

Legalizovano 175 objekata od 1.000 bespravno izgrađenih

Na području Trebinja od 2010. godine do danas legalizovano je 175 bespravno izgrađenih objekata, a procjenjuje se da ih ima više od 1.000, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za urbanizam i...

Hercegovačka sela osuđena na propast: Ni svatovi više nisu ono što su nekada bili

Hercegovačka sela na području opštine Ljubinje davno su napustili mladi ljudi. Ova sela danas izumiru sa svojim posljednjim stanovnicima čiji prosjek godina prelazi brojku od 60.

"Mladi su...

U subotu rade šalteri za izdavanje ličnih dokumenata

U skladu sa Odlukom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, CJB Trebinje obavještava građane da će u subotu, 19. aprila 2014.godine od 07,00 do 15,00 časova, raditi sve lokacije za...

SNSD Trebinje uputio čestitke povodom Vaskrsa!

Gradski odbor SNSD-a Trebinje izdao je danas saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsenja Gospodnjeg svim vjernicima Srpske pravoslavne...

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Mali oglas

Kupujem knjige na veliko (beletristika). Od 50 naslova i više. Spisak naslova koje imate možete poslati putem e-maila: nikk976@gmail.com .
Trebinje

Vukajlija

Ekolog

Izdajnik. Onaj koji je u ratu između čoveka i prirode, prešao na neprijateljsku stranu.

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

Prodajem jednosoban stan površine 45 m2 u zgradi na južnom izlazu iz grada (kod benzinske pupme Nestro petrola). Za više detalja pozovite: +382 (0)67 570 096

Mali oglas

Iznajmljujem stan u strogom centru grada
Tel. 065 787 313

Mali oglas

Prodajem plac površine oko 500 m2 pogodan za gradnju kuće u naselju Sunčani Brijeg u Trebinju. U posjedu imam sve potrebne dozvole za gradnju. Vlasništvo 1/1.
Prodajem zemljište u mjestu Marić Međine, u blizini manastira Tvrdoš. Površina je 6.500 m2. Zemljište pogodno za sve vrste poljoprivrednih djelatnosti. Omogućen prilaz zemljištu sa puta.
Telefon: 065 880 687.

Vic dana

Pijanstvo

Mujo se kasno u noć vraća mrtav pijan iz noćnog provoda. Fata ga dočeka na vratima:
- Ovako više ne ide! Svako veče si sa društvom, juriš žene i napijaš se, lumpuješ, danju spavaš ili si u kladionici, a za to vijeme ja idem na posao, kuvam, perem, čistim, peglam, sa djecom radim zadatke… Dosta mi je svega!
Mujo je zagrli i nježnim glasom reče:
Ali, Fato, mi smo tim!