TREBINJE danas

Poziv uprave - Donatorsko veče za FK Leotar

Pozivamo Vas da dana 17.09.2014. godine u 19:00 časova u Hotelu „Platani“ (stara zgrada) prisustvujete donatorskoj večeri za Fudbalski klub Leotar.
Naš Leotar uspio je da se izvuče iz najveće krize u 90-godišnjoj istoriji kluba. Nadljudskim naporima novog...

Pojedina naselja bez vode i struje

Zbog kvara na vodovodnoj mreži vodu iz gradskog vodovoda tokom dana nisu imali potrošači u trebinjskim selima Volujaci i Todorići, dok su bez električne energije ostali pojedini potrošači.

...

Vučurević: Predstojeći izbori su svojevrstan referendum

Slavko Vučurević, nosilac liste PDP-a za izbornu jedinicu 9, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da su predstojeći izbori u oktobru, ne samo izbori za narodne predstavnike i novu...

Trebinje
Volujac i Todorići bez vode

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, danas do 13 časova vodu iz gradskog vodovoda neće imati potrošači iz Volujaca i Todorića.
Nakon otklanjanja kvara, po dolasku vode, može doći do pojave...

Ambasador je kasnio pola sata, ali oni to nisu ni primijetili. Učenici najbrojnije hercegovačke škole konačno su se dočepali lopte, nove fiskulturne sale i odbojkaške mrežice.

Opremanje...

Trebinje Zeder
Osam medalja za OSK Leotar u Tesliću

Protekolog vikenda u Tesliću je održano Prvenstvo Republike Srpske u vazdušnom oružju za 2014. godinu - međunarodni program u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

Najbolji strijelci...

Članovi novoosnovanog planinarskog društva "Koritnik" iz Bileće svečano su postavili krst na vrhu planine Baba, koja se nalazi na tromeđi Gacka, Nevesinja i Bileće, a osveštanju krsta na vrhu Đed...

Sportska dvorana u potpunosti u funkciji

Ambasador Češke u BiH Tomaš Sunjog posjetio je danas Osnovnu školu "Jovan Jovanović Zmaj" u Trebinju i obišao fiskulturnu dvoranu, za čije je opremanje češka Vlada izdvojila oko 8.500 KM.
Uz...

Vlahušić odgodio posjetu Trebinju do daljnjeg

Gradonačelnik Andro Vlahušić do daljnjeg je odgodio službenu posjetu Trebinju, koju je najavio za septembar ove godine. Naime u Vlahušićevoj čestitki koja se čitala javno na trgu u Trebinju,...

Ambasador Češke sastao se sa Nebojšom Vukanovićem

Ambasador Republike Češke u BiH Tomáš Szunyog sastao se danas u Trebinju sa Nebojšom Vukanovićem, nosiocem Liste za pravdu i red – Nebojša Vukanović.

Tom prilikom ambasador Češke...

Trebinje: Voda za piće ispravna

Vodu za piće na području Trebinja više nije potrebno prokuvavati, saopšteno je iz gradskog Vodovoda.

Iz Vodovoda napominju da su jutrošnja mjerenja pokazala da je zamućenost vode iz...

U naselju Gorica opljačkana prodavnica

Policijskoj stanici Trebinje, sinoć, u 20,06 časova, prijavljeno je da je u trgovačkoj radnji, u trebinjskom naselju Gorica, jedno lice od radnice otuđilo određeni iznos novca. U toku je...

Mali oglas

Trebinje


KONKURS

Obavještavaju se učenici srednjih škola, koji će u toku školske 2014/2015 godine, biti upisani od I- IV razreda da JU “ Dom učenika “ Trebinje raspisuje konkurs za prijem učenika u Dom.

USLOVI:

Učenici koji prvi put podnose zahtjev za upis dužni su uz prijavu dostaviti sledeće dokumente:

1. Izvod iz matične knjige rođenih.
2. Uvjerenje o prebivalištu.
3. Potvrda o upisu u srednju školu.
4. Ovjerene kopije svjedočanstva od VI do IX razreda Osnovne škole za učenike koji su upisani u prvi razred srednje škole.
5. Ovjerena kopija svjedočanstva iz predhodnog razreda srednje škole za učenike koji su upisani u drugi, treći ili četvrti razred srednje škole.
6. Potvrda da je učenik osvojio jedno od prva tri mjesta na međunarodnim Olimpijadama , na kojima učenici iz Republike Srpske imaju pravo učešća / samo za učenike koji ispunjavaju ovaj uslov )
7. Ovjerena kućna lista.
8. Potvrda o školovanju / studiranju za članove domaćinstva na školovanju/ studiju, a za predškolsku djecu izvod iz matične knjige rođenih
9. Potvrda da se nezaposleni članovi domaćinstva nalaze na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
10. Uvjerenje nadležne poreske uprave za roditelje da se ne vode kao poreski obveznici po osnovu primanja , za roditelje koji su nezaposleni, a ne nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
11. Prosjek prihoda za period januar – juni tekuće godine zaposlenih članova domaćinstva / poslednji ček od penzije.
12. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom pravu po osnovu člana domaćinstva porodice poginulog borca, sa visinom primanja po tom osnovu.
13. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom status djeteta ratnog vojnog invalida od I do VI kategorije, sa visinom primanja po tom osnovu.
14. Izvod iz matične knjige umrlih, za učenike bez jednog ili oba roditelja.
15. Dvije male fotografije.

Cijena ishrane i smještaja je 75,00 KM po učeniku mjesečno , dok za djecu palih boraca i ratnih vojnih invalida od I – V kategorije je smještaj i ishrana besplatan.

Napominjemo da smještajni kapaciteti , nakon izvršenog generalnog renoviranja svih prostorija doma, grijanja , restorana , kupatila u svakoj sobi učionica itd. odgovaraju savremenim standardima.

Molbe sa potrebnom dokumentacijom dostaviti Konkursnoj komisiji Doma učenika u Trebinju, Vojvode Stepe Stepanovića bb .

Konkurs ostaje otvoren do popune kapaciteta Ustanove.

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefone 059 240 - 984 i 059 240 - 983

Detaljnije...

Mali oglas

Izdajem jednoiposoban stan u Beogradu. Stan ima centralno grijanje, toplu vodu, telefon, klimu, kablovsku TV, veliku terasu i kompletno je opremljen novim namještajem i bijelom tehnikom. Plaćanje je mjesečno. Kontakt telefon 066 86 76 38.

Mali oglas

Prodaje se jednosoban stan u Trebinu na lokaciji Južni garadski izlaz kod benzinske pumpe na putu za Dubrovnik. Stan se nalazi na četvrtom spratu. Stan je moderno namještan te je moguća kupovina sa namještajem. Stan je okrenut na jugozapad sa balkonom. Od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, sobu, dnevnik boravak sa kuhinjom i trpezarijom te veliki balkon. Stan je urađen po narudžbi kupca sa modernom španskom keramikom i prvoklasnim parketom. Pogledaj raspored prostorija u stanu: www.trebinjedanas.com/content/stan

Kontakt telefon: 066348870; 065832260

-----------------------------------
Prodaje se stan u Starom Gradu u Trebinju. Stan se nalazi na prvom spratu.Od prostorija posjeduje dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu. Stan je orjentisan sjever jug. Stan je nedavno adaptiran. Balkon je orjentisan jug-zapad.

Kontakt telefon: 066348870

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

EMA NAILS

GELIRANJE NOKTIJU (FRENCH GRATIS) – 10 KM
TRAJNI LAK (5 SLOJEVA GELA) – 10 KM
NADOGRADNJA NOKTIJU ( FRENCH GRATIS) – 15 KM
Pored perfekcije,nudimo vam kvalitet i trajnost!
Tel. 065 721 663

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Vukajlija

Aseksualnost

Kad te izraz "vikend akcija" asocira na supermarket.

Vic dana

Pušenje

Meda zabranio pušenje trave u šumi. Ide on tako jednom i vidi nešto se dimi iz vode.
Gurne on ruku u vodu i izvuče zeku, a zekine oči naduvane, crvene...
●Je li, zeko, jesam li rekao da nema duvanja?
●Džabe, za nas ribice to ne važi!