TREBINJE danas

HDZ: Prvo izvinjenje, pa onda posjeta Vlahušića Trebinju

HDZ je poslao saopštenje u vezi najavljene posjete Trebinju dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića. Saopštenje prenosimo u cjelosti:
„Zbog svih poginulih i ranjenih branitelja i civila, zbog svekolike pljačke, razaranja i patnje koju je Grad pretrpio u...

Ekipe Hrupjela i Mokrih dolova plasirale se u finale

Ekipe Hrupjela i Mokrih dolova, nakon sinoć odigranih polufinalnih mečeva, plasirali su se u finale ovogodišnje Olimpijade u malom fudbalu Trebinje 2014.
Hrupjela su u neizvjesnoj...

Pokušati iznaći rješenje za radnice „Imeks internacionala“

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će sutra u Banjaluci sa nadležnim organima razgovarati o problemu radnica Tekstilnog preduzeća "Imeks internacional" iz Bileće koje su...

Trebinje
Ugrožavanje sigurnosti u Trebinju, Izvještaj za tešku tjelesnu povredu u Bileći

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je lice inicijala M.D. prijetilo jednom licu. U toku je dokumentovanje KD Ugrožavanje sigurnosti..

Vučurević: Trebinje mora biti predvodnik promjena

„Trebinje je ponos srpskoga naroda i ponos Hercegovine. Ovaj grad mora da bude predvodnik promjena, kao što je to bilo i 2012. godine“, rekao je gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević...

Trebinje Zeder
Vladika Grigorije: Zahvalnost zaslužnima za preobražaj hrama

NJegovo preosveštenstvo vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije večeras je ispred Sabornog hrama Preobraženja Gospodnjeg u Trebinju zahvalio svim vjernicima koji su zaslužni za...

FOTO / Litija prošla ulicama grada

Više hiljada ljudi, među kojima i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, učestvovalo je večeras u Trebinju u svečanoj litiji koja je krenula od Sabornog hrama i prošla ulicama grada.

...

Dodik: Crkva jača i čuva naš identitet

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Trebinju da praznik Preobraženja Gospodnjeg okuplja narod oko Crkve koja čuva i jača njihov identitet.

Dodik je istakao da se...

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je na Klobuku, iznad Trebinja, posjetio filmsku ekipu Emira Kusturice, te prisustvovao snimanju scena za film "Na mliječnom putu".
Dodika je...

Dan-dva uoči Svetog preobraženja Gospodnjeg, lagano, da nije bilo novinara, gotovo neprimjetno, u Trebinje je "dolepršala" na dašku ljetnjeg povjetarca, filmska diva Monika Beluči.

Apartman...

Vučurević: Potvrda otvorenosti Trebinja je najava dolaska dubrovačkog gradonačelnika u posjetu

Proslava Svetog Preobraženja Gospodnjeg svečano je obilježena u Administrativnoj službi Grada, gdje je u prisustvo mnogobrojnih zvanica lomljen slavski kolač.
U slavskoj zdravici...

Najvažniji zajedništvo, praštanje i ljubav

NJegovo preosveštenstvo vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije čestitao je slavu - Sveto Preobraženje Gospodnje građanima Trebinja okupljenim ispred Sabornog hrama i pozvao ih na...

Mali oglas

Trebinje


KONKURS

Obavještavaju se učenici srednjih škola, koji će u toku školske 2014/2015 godine, biti upisani od I- IV razreda da JU “ Dom učenika “ Trebinje raspisuje konkurs za prijem učenika u Dom.

USLOVI:

Učenici koji prvi put podnose zahtjev za upis dužni su uz prijavu dostaviti sledeće dokumente:

1. Izvod iz matične knjige rođenih.
2. Uvjerenje o prebivalištu.
3. Potvrda o upisu u srednju školu.
4. Ovjerene kopije svjedočanstva od VI do XI razreda Osnovne škole za učenike koji su upisani u prvi razred srednje škole.
5. Ovjerena kopija svjedočanstva iz predhodnog razreda srednje škole za učenike koji su upisani u drugi, treći ili četvrti razred srednje škole.
6. Potvrda da je učenik osvojio jedno od prva tri mjesta na međunarodnim Olimpijadama , na kojima učenici iz Republike Srpske imaju pravo učešća / samo za učenike koji ispunjavaju ovaj uslov )
7. Ovjerena kućna lista.
8. Potvrda o školovanju / studiranju za članove domaćinstva na školovanju/ studiju, a za predškolsku djecu izvod iz matične knjige rođenih
9. Potvrda da se nezaposleni članovi domaćinstva nalaze na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
10. Uvjerenje nadležne poreske uprave za roditelje da se ne vode kao poreski obveznici po osnovu primanja , za roditelje koji su nezaposleni, a ne nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
11. Prosjek prihoda za period januar – juni tekuće godine zaposlenih članova domaćinstva / poslednji ček od penzije.
12. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom pravu po osnovu člana domaćinstva porodice poginulog borca, sa visinom primanja po tom osnovu.
13. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom status djeteta ratnog vojnog invalida od I do VI kategorije, sa visinom primanja po tom osnovu.
14. Izvod iz matične knjige umrlih, za učenike bez jednog ili oba roditelja.
15. Dvije male fotografije.

Cijena ishrane i smještaja je 75,00 KM po učeniku mjesečno , dok za djecu palih boraca i ratnih vojnih invalida od I – V kategorije je smještaj i ishrana besplatan.

Napominjemo da smještajni kapaciteti , nakon izvršenog generalnog renoviranja svih prostorija doma, grijanja , restorana , kupatila u svakoj sobi učionica itd. odgovaraju savremenim standardima.

Molbe sa potrebnom dokumentacijom dostaviti Konkursnoj komisiji Doma učenika u Trebinju, Vojvode Stepe Stepanovića bb .

Konkurs ostaje otvoren do popune kapaciteta Ustanove.

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefone 059 240 - 984 i 059 240 - 983

Detaljnije...

Mali oglas

Prodaje se jednosoban stan u Trebinu na lokaciji Južni garadski izlaz kod benzinske pumpe na putu za Dubrovnik. Stan se nalazi na četvrtom spratu. Stan je moderno namještan te je moguća kupovina sa namještajem. Stan je okrenut na jugozapad sa balkonom. Od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, sobu, dnevnik boravak sa kuhinjom i trpezarijom te veliki balkon. Stan je urađen po narudžbi kupca sa modernom španskom keramikom i prvoklasnim parketom. Pogledaj raspored prostorija u stanu: www.trebinjedanas.com/content/stan

Kontakt telefon: 066348870; 065832260

-----------------------------------
Prodaje se stan u Starom Gradu u Trebinju. Stan se nalazi na prvom spratu.Od prostorija posjeduje dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu. Stan je orjentisan sjever jug. Stan je nedavno adaptiran. Balkon je orjentisan jug-zapad.

Kontakt telefon: 066348870

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

EMA NAILS

GELIRANJE NOKTIJU (FRENCH GRATIS) – 10 KM
TRAJNI LAK (5 SLOJEVA GELA) – 10 KM
NADOGRADNJA NOKTIJU ( FRENCH GRATIS) – 15 KM
Pored perfekcije,nudimo vam kvalitet i trajnost!
Tel. 065 721 663

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Vukajlija

Srpska tekila

Lizneš vegetu, tresneš rakiju na eks i zagrizeš beli luk.

Vic dana

Bazen

Ciganskoj porodici sa najviše dece jedna humanitarna organizacija sagradila bazen u dvorištu. Došli novinari da zabeleže događaj i pitaju Cigu:
- Kako se osećate, sada kada imate bazen?
- Pa, više se i ne osećamo!