Trebinje

TREBINJE danas

VIDEO: Krojačice u Trebinju napokon zadovoljne

Smanjili su troškove za 30 posto, broj radnika na traci su povećali. Administracije nema, radi se po osam sati dnevno, plate i doprinosi redovno se isplaćuju. Krojačice iz Trebinja konačno su kažu našle sigurnu koru hljeba.

Za Imeks su šile, peglale i...

VIDEO / Milekićeva premijer, Luka Petrović direktor Elektroprivrede RS?

Igor Radojičić kao najozbiljniji SNSD-ov kandidat za sastav nove Vlade, unutar najveće stranke dobija konkurenciju. Nakon sto je Željka Cvijanović rekla “ne”, u SNSD-u, kako nezvanično saznajemo,...

Plivačicama  Leotara četiri  medalje  u Sarajevu

Učešćem na Međunarodnom plivačkom mitingu „Mladi za mlade 2014“ u Sarajevu na Olimpijskom bazenu Otoka , plivačice Leotara otvorili su sezonu takmičenja u zatvorenim bazenima.

Na svom prvom...

Trebinje
Instalacije uzrok požara u prodavnici

Neispravne instalacije uzrok su požara koji je izbio u prodavnici auto dijelova u trebinjskom naselju Hrupjela, saznaje Srna nezvanično.

U požaru koji je prijavljen jutros oko 4.00 časa...

Osam medalja za mlade džudiste Leotara

Na 8. Kupu „Mokošica 2014“, koji je održan 18.10.2014.godine (subota), najmlađi džudisti Leotara osvojili su 11 medalja. Na takmičenju je učestvovalo oko 390 takmičara iz Hrvatske, Slovenije, BiH...

Trebinje Zeder
Nova banka donirala računare za trebinjske osnovce

Direktor Filijale Nove banke u Trebinju Obrad Zelenović uručio je danas Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" deset računara i dodatnu računarsku opremu koji će znatno poboljšati praktični rad u...

Oleanderi na južnoj gradskoj obilaznici

Južna gradska obilaznica naredne godine dobiće nov “cvjetni” izgled, najavili su iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove u Gradskoj upravi.
Realizacija ovog posla počela je sredinom ove...

Policijskoj stanici Trebinje, jutros u 04,05 časova, prijavljen je požar u trgovačkoj radnji, u trebinjskom naselju Hrupjela.

Ovči brod: Skrivena kamena ćuprija u okolini Nevesinja

Most potiče iz vremena otomanske okupacije, a nalazi se kod sela Bratač.

Po jednoj verziji gradio ga je čuveni turski graditelj Hajrudin, istovremeno sa gradnjom starog mosta u Mostaru, a...

"Sjaj u oku anđela" novi dragulj u riznici hercegovačke poezije

Zadovoljstvo nam je objaviti da je iz štampe izašla nova knjiga Velibora Šipovca, njegova treća zbirka pjesama pod nazivom "Sjaj u oku anđela".

Rezultat je vrijednog, plodnog i nadahnutog...

Hercegovački rukometni derbi pripao Nevesinjcima

Rukometni hercegovački derbi u potpunosti pripao Nevesinjcima. Susreti Hercegovine i Leotara uvijek su donosili neizvjesnost, ali je ona večeras izostala jer su domaći rukometaši bili mnogo...

VIDEO: Devet mandata za Hercegovce u NSRS

Hercegovce će u novom skupštinskom sazivu predstavljati čak devet poslanika.

Najviše mandata osvojio je SNSD. Oni računaju na tri direktna i dva kompenzaciona mjesta u skupštinskim klupama...

Mali oglas

Trebinje


KONKURS

Obavještavaju se učenici srednjih škola, koji će u toku školske 2014/2015 godine, biti upisani od I- IV razreda da JU “ Dom učenika “ Trebinje raspisuje konkurs za prijem učenika u Dom.

USLOVI:

Učenici koji prvi put podnose zahtjev za upis dužni su uz prijavu dostaviti sledeće dokumente:

1. Izvod iz matične knjige rođenih.
2. Uvjerenje o prebivalištu.
3. Potvrda o upisu u srednju školu.
4. Ovjerene kopije svjedočanstva od VI do IX razreda Osnovne škole za učenike koji su upisani u prvi razred srednje škole.
5. Ovjerena kopija svjedočanstva iz predhodnog razreda srednje škole za učenike koji su upisani u drugi, treći ili četvrti razred srednje škole.
6. Potvrda da je učenik osvojio jedno od prva tri mjesta na međunarodnim Olimpijadama , na kojima učenici iz Republike Srpske imaju pravo učešća / samo za učenike koji ispunjavaju ovaj uslov )
7. Ovjerena kućna lista.
8. Potvrda o školovanju / studiranju za članove domaćinstva na školovanju/ studiju, a za predškolsku djecu izvod iz matične knjige rođenih
9. Potvrda da se nezaposleni članovi domaćinstva nalaze na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
10. Uvjerenje nadležne poreske uprave za roditelje da se ne vode kao poreski obveznici po osnovu primanja , za roditelje koji su nezaposleni, a ne nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
11. Prosjek prihoda za period januar – juni tekuće godine zaposlenih članova domaćinstva / poslednji ček od penzije.
12. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom pravu po osnovu člana domaćinstva porodice poginulog borca, sa visinom primanja po tom osnovu.
13. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom status djeteta ratnog vojnog invalida od I do VI kategorije, sa visinom primanja po tom osnovu.
14. Izvod iz matične knjige umrlih, za učenike bez jednog ili oba roditelja.
15. Dvije male fotografije.

Cijena ishrane i smještaja je 75,00 KM po učeniku mjesečno , dok za djecu palih boraca i ratnih vojnih invalida od I – V kategorije je smještaj i ishrana besplatan.

Napominjemo da smještajni kapaciteti , nakon izvršenog generalnog renoviranja svih prostorija doma, grijanja , restorana , kupatila u svakoj sobi učionica itd. odgovaraju savremenim standardima.

Molbe sa potrebnom dokumentacijom dostaviti Konkursnoj komisiji Doma učenika u Trebinju, Vojvode Stepe Stepanovića bb .

Konkurs ostaje otvoren do popune kapaciteta Ustanove.

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefone 059 240 - 984 i 059 240 - 983

Detaljnije...

Mali oglas

Izdajem jednoiposoban stan u Beogradu. Stan ima centralno grijanje, toplu vodu, telefon, klimu, kablovsku TV, veliku terasu i kompletno je opremljen novim namještajem i bijelom tehnikom. Plaćanje je mjesečno. Kontakt telefon 066 86 76 38.

Mali oglas

Trebinje

Popovo polje a.d. oglašava prodaju visokokvalitetnih sorti jabuka.
Zainteresovani kupci jabuke mogu kupiti na našoj kompleks plantaži u Dubljanima, te u prostorijama u ulici Republike Srpske 37 (preko puta stare Industrijske pekare).
„Zdrava hrana na vašoj trpezi!“
Detaljnije informacije na tel:
059 223 949 i 059 223 908

Opširnije...

Mali oglas

Prodaje se jednosoban stan u Trebinu na lokaciji Južni garadski izlaz kod benzinske pumpe na putu za Dubrovnik. Stan se nalazi na četvrtom spratu. Stan je moderno namještan te je moguća kupovina sa namještajem. Stan je okrenut na jugozapad sa balkonom. Od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, sobu, dnevnik boravak sa kuhinjom i trpezarijom te veliki balkon. Stan je urađen po narudžbi kupca sa modernom španskom keramikom i prvoklasnim parketom. Pogledaj raspored prostorija u stanu: www.trebinjedanas.com/content/stan

Kontakt telefon: 066348870; 065832260

-----------------------------------
Prodaje se stan u Starom Gradu u Trebinju. Stan se nalazi na prvom spratu.Od prostorija posjeduje dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu. Stan je orjentisan sjever jug. Stan je nedavno adaptiran. Balkon je orjentisan jug-zapad.

Kontakt telefon: 066348870

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

EMA NAILS

GELIRANJE NOKTIJU (FRENCH GRATIS) – 10 KM
TRAJNI LAK (5 SLOJEVA GELA) – 10 KM
NADOGRADNJA NOKTIJU ( FRENCH GRATIS) – 15 KM
Pored perfekcije,nudimo vam kvalitet i trajnost!
Tel. 065 721 663

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Vukajlija

Statistika

Nauka koja vam daje veliki broj interesantnih, zadivljujućih, poptuno tačnih, ali skroz beskorisnih informacija.

Vic dana

Supa

Perica jede supu i kuka:
- Mama, ja ne volim supu.
- Pa ti zamisli da je to nešto što ti voliš.
- E, pa ti zamisli prazan tanjir i odnesi ga!