Trebinje

TREBINJE danas

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik večeras je u Trebinju poručio da SNSD na predstojećim izborima mora dobiti što više glasova da bi obezbijedio snažnu Vladu, jer samo takva vlada može da obezbijedi stabilnost Srpske.

...

Sjećanje na poginule borce Trebinjske brigade

Delagacija Grada Trebinja i gradske Boračke organizacije položila je danas cvijeće na Spomenik braniocima Trebinja, čime su obilježene 23 godine od početka Odbrambeno- otadžbinskog rata na ovim...

Fudbalski teren za djecu sa posebnim potrebama

U okviru Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Trebinju danas je za djecu i omladinu sa posebnim potrebama otvoren fudbalski teren, čija je vrijednost 100.000 KM.

Predsjednik trebinjskog...

Trebinje
Anketa: Dodik trenutno vodi sa 51 odsto glasova

S obzirom da je do izbora ostalo još samo 12 dana željeli smo još jednom oslušnuti glas javnosti u anketi: Ko će biti predsjednik Republike Srpske? Anketa je postavljena prije nekoliko časova. U...

Aktiv žena SNSD: Vulgarno vrijeđanje premijerke najviše govori o našim protivnicima

Aktiv žena SNSD-a Trebinje izdao je danas saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:
- Trebinje kao i šira javnost ostala je zaprepaštena vulgarnim skandiranjem na račun naše...

Trebinje Zeder
Glumica Biljana Đurović na prijemu kod Slavka Vučurevića

Pod pokrovitelјstvom Grada Trebinja, a u okviru obilježavanja stogodišnjice Prvog svjetskog rata, sinoć je u pozorišnoj dvorani Kulturnog centra premijerno izvedena monodrama „Nadežda Petrović“, u...

Povratak Bjeloglavog supa u Hercegovinu

Bjeloglavi sup, autohtona ptica koja sve više odumire na prostorima cijele Evrope, prije tri dana vraćen je u Sedlare, staro stanište u Popovom polju , gdje je za ovog “čistača prirode” sagrađen i...

Miodrag Mrdić razriješen, ali ostaje vršilac dužnosti

Odbornici Skupštine grada Trebinja na današnjem zasjedanju razriješili su dužnosti direktora Javne ustanove „Trebinje sport“ Miodraga Mrdića na lični zahtjev.
Zbog nesmetanog funkcionisanja...

Nova knjiga Ljubiše Anđelića

Trebinjski novinar i publicista Ljubiša Anđelić objavio je novu knjigu „U sjenci platana“. Napisana je u dva dijela, a sadrži 33 priče. Prvi dio čine kolumne koje su objavljivane u Glasu Trebinja...

Milorad Dodik danas u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obići će danas novoizgrađeni objekat sjedišta Regulatorne agencije za energetiku Republike Srpske u Trebinju.

Obilježena 120. berba na Carskim vinogradima

Porodica Vukoje danas je na lokalitertu Carski vinogradi u Ušću zvanično obilježila ovogodišnju berbu, čime je ujedno proslavljeno i 120 godina otkako je Austrougarska monarhija na ovom mjestu...

Ponovo zemljotres kod Gacka

U okolini Gacka večeras je registrovan još jedan zemljotres, jačine 3,1 stepen po Rihterovoj skali, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda RS.
Zemljotres je evidentiran u 18.53 časova, a...

Mali oglas

Trebinje


KONKURS

Obavještavaju se učenici srednjih škola, koji će u toku školske 2014/2015 godine, biti upisani od I- IV razreda da JU “ Dom učenika “ Trebinje raspisuje konkurs za prijem učenika u Dom.

USLOVI:

Učenici koji prvi put podnose zahtjev za upis dužni su uz prijavu dostaviti sledeće dokumente:

1. Izvod iz matične knjige rođenih.
2. Uvjerenje o prebivalištu.
3. Potvrda o upisu u srednju školu.
4. Ovjerene kopije svjedočanstva od VI do IX razreda Osnovne škole za učenike koji su upisani u prvi razred srednje škole.
5. Ovjerena kopija svjedočanstva iz predhodnog razreda srednje škole za učenike koji su upisani u drugi, treći ili četvrti razred srednje škole.
6. Potvrda da je učenik osvojio jedno od prva tri mjesta na međunarodnim Olimpijadama , na kojima učenici iz Republike Srpske imaju pravo učešća / samo za učenike koji ispunjavaju ovaj uslov )
7. Ovjerena kućna lista.
8. Potvrda o školovanju / studiranju za članove domaćinstva na školovanju/ studiju, a za predškolsku djecu izvod iz matične knjige rođenih
9. Potvrda da se nezaposleni članovi domaćinstva nalaze na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
10. Uvjerenje nadležne poreske uprave za roditelje da se ne vode kao poreski obveznici po osnovu primanja , za roditelje koji su nezaposleni, a ne nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica nadležnog Zavoda za zapošljavanje.
11. Prosjek prihoda za period januar – juni tekuće godine zaposlenih članova domaćinstva / poslednji ček od penzije.
12. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom pravu po osnovu člana domaćinstva porodice poginulog borca, sa visinom primanja po tom osnovu.
13. Rješenje nadležnog organa Republike Srpske o priznatom status djeteta ratnog vojnog invalida od I do VI kategorije, sa visinom primanja po tom osnovu.
14. Izvod iz matične knjige umrlih, za učenike bez jednog ili oba roditelja.
15. Dvije male fotografije.

Cijena ishrane i smještaja je 75,00 KM po učeniku mjesečno , dok za djecu palih boraca i ratnih vojnih invalida od I – V kategorije je smještaj i ishrana besplatan.

Napominjemo da smještajni kapaciteti , nakon izvršenog generalnog renoviranja svih prostorija doma, grijanja , restorana , kupatila u svakoj sobi učionica itd. odgovaraju savremenim standardima.

Molbe sa potrebnom dokumentacijom dostaviti Konkursnoj komisiji Doma učenika u Trebinju, Vojvode Stepe Stepanovića bb .

Konkurs ostaje otvoren do popune kapaciteta Ustanove.

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefone 059 240 - 984 i 059 240 - 983

Detaljnije...

Anketa

Ko će biti predsjednik Republike Srpske?
CAPTCHA
Ukoliko ispravno ne odgovorite na matematičko pitanje vaš glas neće biti uvažen.Ovo pitanje je test zbog spamera
1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Mali oglas

Izdajem jednoiposoban stan u Beogradu. Stan ima centralno grijanje, toplu vodu, telefon, klimu, kablovsku TV, veliku terasu i kompletno je opremljen novim namještajem i bijelom tehnikom. Plaćanje je mjesečno. Kontakt telefon 066 86 76 38.

Mali oglas

Trebinje

Popovo polje a.d. oglašava prodaju visokokvalitetnih sorti jabuka.
Zainteresovani kupci jabuke mogu kupiti na našoj kompleks plantaži u Dubljanima, te u prostorijama u ulici Republike Srpske 37 (preko puta stare Industrijske pekare).
„Zdrava hrana na vašoj trpezi!“
Detaljnije informacije na tel:
059 223 949 i 059 223 908

Opširnije...

Mali oglas

Prodaje se jednosoban stan u Trebinu na lokaciji Južni garadski izlaz kod benzinske pumpe na putu za Dubrovnik. Stan se nalazi na četvrtom spratu. Stan je moderno namještan te je moguća kupovina sa namještajem. Stan je okrenut na jugozapad sa balkonom. Od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, sobu, dnevnik boravak sa kuhinjom i trpezarijom te veliki balkon. Stan je urađen po narudžbi kupca sa modernom španskom keramikom i prvoklasnim parketom. Pogledaj raspored prostorija u stanu: www.trebinjedanas.com/content/stan

Kontakt telefon: 066348870; 065832260

-----------------------------------
Prodaje se stan u Starom Gradu u Trebinju. Stan se nalazi na prvom spratu.Od prostorija posjeduje dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu. Stan je orjentisan sjever jug. Stan je nedavno adaptiran. Balkon je orjentisan jug-zapad.

Kontakt telefon: 066348870

Mali oglas

Prodajem med vrhunskog kvaliteta. 100 % prirodan i zdrav. Tel: 065 205 539.

Trebinje

Mali oglas

EMA NAILS

GELIRANJE NOKTIJU (FRENCH GRATIS) – 10 KM
TRAJNI LAK (5 SLOJEVA GELA) – 10 KM
NADOGRADNJA NOKTIJU ( FRENCH GRATIS) – 15 KM
Pored perfekcije,nudimo vam kvalitet i trajnost!
Tel. 065 721 663

Mali oglas

Obavljamo po narudžbi usluge prženja ribe i ostale posne hrane. Cijena povoljna! Restoran Aleksina Međa! Kontakt telefon 065 627 674.

Mali oglas

Prodajem 2 parcele u Gorici (pašnjak površine 2 ara i 60 m2 i oranicu površine 5 ari 70 m2). Za detaljnije informacije obratiti se na tel: 059 280 214.

Vukajlija

Bogati tata

Ono što svaki otac želi svom detetu.

Vic dana

Dječija posla

Perica se vratio kući krvavog nosa. Majka ga dočekala:
- Šta je to bilo, Perice?
- Jedan dječak me ujeo za nos! - odgovori Perica plačući.
- Da li bi ga mogao prepoznati?
- Kako da ne! U džepu mi je njegovo uvo!