.

  

 

 

 

Dana 06. aprila u Laktašima je odžano prvenstvo Republike Srpske za mlađe pionire i pionirke i kadete i kadetkinje u Džudo-u.Džudo klub "Berkovići" je na ovo prvenstvo izašao sa devet takmičara u pionirskom

uzrastu i pet takmičara u kadetskoj konkurenciji.Naši takmičari su na ovom prvenstvu osvojili ukupno jedanes medalja od kojih osam u pionirskoj i tri u kadetskoj konkurenciji i tako se plasirali na prvenstvo BiH koje će narednog vikenda biti održano u Lukavcu.

 

Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su:Bjelica Jelena,Domazet Andrijana,Šakota Kristina,Đurica Lazar, Đurica Igor i Škrba Maja.

Drugo mjesto i srebrenu medalju osvoili su:Ilić Gordana,Dobranić Marija i Samardžić Miloš.

Treća mjesta i bronzane medalje osvojili su:Abramović Igor i Samardžić Mihajlo.

Pionirska ekipa džudo kluba "Berkovići" je proglašena za najuspješniju ekipu prvenstva dok je naša takmičarka Andrijana Domazet proglašena za najuspješniju u pionirskoj konkurenciji.

 

Važno je istaći da je ovim uspjehom džudo klub "Berkovići" postigao svoj najbolji rezultat od osnovanja kluba.Imajući u vidu činjenicu da su ovaj veliki uspjeh postigli takmičari nižih uzrasta može se sa sigurnošću konstatovati da klub ima sjajnu budućnost i da su uspjesi njegovih članovi za ponos ne samo njihovim porodicama nego čitavoj opštini.

 

Ovo je dokaz da je članstvo u ovom klubo mjesto gdje se na pravi način razvija duh i tijelo gdje se u ranom djetinjstvu djeca usmjeravaju u željenom pravcu i uvode u životne tokove koi će im pomoći da postanu ličnosti vrijedne poštovanja.

 

ZORAN ŠUKIĆ

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI

Error | TREBINJE danas | Trebinje | Vijesti | Hercegovina

Error

Error message

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/trebinj/public_html/includes/common.inc:2748) in drupal_send_headers() (line 1232 of /home/trebinj/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 145 Table './trebinj_sedmica/watchdog' is marked as crashed and should be repaired: INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => cron [:db_insert_placeholder_2] => %type: !message in %function (line %line of %file). [:db_insert_placeholder_3] => a:6:{s:5:"%type";s:12:"PDOException";s:8:"!message";s:213:"SQLSTATE[HY000]: General error: 145 Table './trebinj_sedmica/watchdog' is marked as crashed and should be repaired: SELECT w.wid AS wid FROM {watchdog} w ORDER BY wid DESC LIMIT 1 OFFSET 999; Array ( ) ";s:9:"%function";s:12:"dblog_cron()";s:5:"%file";s:52:"/home/trebinj/public_html/modules/dblog/dblog.module";s:5:"%line";i:113;s:14:"severity_level";i:3;} [:db_insert_placeholder_4] => 3 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://trebinjedanas.com/node/15680 [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 54.204.198.71 [:db_insert_placeholder_9] => 1481262220 ) in dblog_watchdog() (line 160 of /home/trebinj/public_html/modules/dblog/dblog.module).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.