urednik.trebinjedanas@gmail.com+387 66 416 300

Džudisti iz Berkovića postigli najbolji uspjeh od osnivanja kluba

Džudisti iz Berkovića postigli najbolji uspjeh od osnivanja kluba

Dana 06. aprila u Laktašima je odžano prvenstvo Republike Srpske za mlađe pionire i pionirke i kadete i kadetkinje u Džudo-u.Džudo klub "Berkovići" je na ovo prvenstvo izašao sa devet takmičara u pionirskom

uzrastu i pet takmičara u kadetskoj konkurenciji.Naši takmičari su na ovom prvenstvu osvojili ukupno jedanes medalja od kojih osam u pionirskoj i tri u kadetskoj konkurenciji i tako se plasirali na prvenstvo BiH koje će narednog vikenda biti održano u Lukavcu.

 

Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su:Bjelica Jelena,Domazet Andrijana,Šakota Kristina,Đurica Lazar, Đurica Igor i Škrba Maja.

Drugo mjesto i srebrenu medalju osvoili su:Ilić Gordana,Dobranić Marija i Samardžić Miloš.

Treća mjesta i bronzane medalje osvojili su:Abramović Igor i Samardžić Mihajlo.

Pionirska ekipa džudo kluba "Berkovići" je proglašena za najuspješniju ekipu prvenstva dok je naša takmičarka Andrijana Domazet proglašena za najuspješniju u pionirskoj konkurenciji.

 

Važno je istaći da je ovim uspjehom džudo klub "Berkovići" postigao svoj najbolji rezultat od osnovanja kluba.Imajući u vidu činjenicu da su ovaj veliki uspjeh postigli takmičari nižih uzrasta može se sa sigurnošću konstatovati da klub ima sjajnu budućnost i da su uspjesi njegovih članovi za ponos ne samo njihovim porodicama nego čitavoj opštini.

 

Ovo je dokaz da je članstvo u ovom klubo mjesto gdje se na pravi način razvija duh i tijelo gdje se u ranom djetinjstvu djeca usmjeravaju u željenom pravcu i uvode u životne tokove koi će im pomoći da postanu ličnosti vrijedne poštovanja.

 

ZORAN ŠUKIĆ