urednik.trebinjedanas@gmail.com+387 66 416 300

Nedeljko Bajić Baja snima spot u Trebinju

Nedeljko Bajić Baja snima spot u Trebinju

25.06.2012. Trebinje - U Trebinju je juče na nekoliko lokaliteta ekipa populranog srbijanskog pjevača Nedeljka Bajića Baje snimala spot za njegovu pjesmu „Mokra do kože“, koja je trenutno veliki hit ovog pjevača.

„Ima li išta lepše od Trebinja“, rekao nam je sam Baja, komentarišući kratko razloge zbog kojih su se, kako kaže, i on, i reditelji, i producenti odlučili da snimanje bude upravo u Trebinju koje ljepotom odgovara spotu.

Iako Baja nije davao više komentara o spotu i pjesmi koja svojom slušanošću dosta govori sama o sebi, producent cijele priče Miloš Oparnica, kaže da snimanje u Trebinju traje samo jedan dan, a spot će biti završen za deset do petnaest dana, tako da će se početi emitovati na svim medijima sredinom jula mjeseca.

„U pitanju je spot za pesmu „Mokra do kože“, koja se nalazi na Bajinom prethodnom CD-u, jer je novi već u pripremi, tako da je ovo spot za jednu poznatu, vrlo brzu i vrlo živu pesmu koja će se sigurno intenzivno slušati ovog leta, naročito kada se zna da njen novi spot prati aktuelnost pesme, namenjene omladini, klubovima i koja je, uostalom, mnogo veliki Bajin hit“, objasnio nam je u pauzi između snimanja Oparnica.

On objašnjava da će se u Trebinju snimati samo određeni kadrovi, zato što se svima svidio gradski trg, uže gradsko jezgro i stari dio grada, koji odiše harmonijom raznolikog kulturnog nasljeđa, dok se drugi dio spota snima na Crnogorskom primorju, gdje će snimati u drugačijem ambijentu, sa morem, brodovima, plažama i slično.

Nedeljko Bajić Baja snima spot u Trebinju

Spot se u Trebinju i snimao upravo na pomenutim lokalitetima centra grada i starog dijela grada, ali se planira i snimanje cjelokupne gradske panorame, što će, kako kaže, zavisiti od scenarija...

T.D.