.

Prije nekoliko dana u Radio klub “Trebinje” E73DPR stigla je informacija koja je sa nestrpljenjem očekivana, a riječ je o konačnim rezultatima prošlogodišnjeg “CQ WW VHF” takmičenja (CQ World Wide VHF Contest), koje organizuje prestižni američki r

Izgradnja modernog graničnog prelaza Ivanica između BiH i Hrvatske trebalo bi da počne na proljeće, a radovi će koštati dva miliona KM.

Zanima vas kako je nastao petak 13? Evo kratke priče o danu koji se smatra nesretnim.

Magazin Forbes je predstavio listu svjetskih milijardera za 2016. godinu, koja pokazuje da na prostoru bivših republika SFRJ žive ljudi sa milijarderskim iznosom na svom bankovnom računu.

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske saopštila je danas da će prekinuti svu komunikaciju i odnose sa visokim predstavnikom u BiH Valentinom Inckom i OHR-om dok se Incko ne izvini srpskom narodu zbog izrečenih uvreda, odnosno poređenja 9.

Vlada Republike Srpske donijela je zaključak da subotu, 14. januara - Novu godinu po julijanskom kalendaru proglasi neradnim danom.

 

Republika Srpska danas obilježava 9. januar, Dan Republike, koji je ujedno i obilježavanje 25 godina postojanja Srpske.

 

Danas je Stefandan

Pravoslavni vjernici obilježavaju danas treći dan Božića – Stefandan, posvećen Svetom prvomučeniku i arhiđakonu Stefanu koji je prvi postradao za Hristovu vjeru polovinom Prvog vijeka nove ere.

Predsjednik Milorad Dodik predsjedavao je danas sjednicom Senata Republike Srpske, za čijeg člana je primljen i episkop Zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije.

Trebinjce će u Novu godinu, po julinaskom kalendaru, uvesti pop pjevač Željko Joksimović, koji će nastupiti u bašti "Platani" u centru grada, potvrdio je Srni grdaonačelnik Trebinja Luka Petrović.

Pages

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI