Trebinje
Društvo | TREBINJE danas | Trebinje | Vijesti | Dnevni horoskop | Izrada sajtova

Trebinje
Radio Trebinje obilježio 40 godina rada

Radio Trebinje obilježio je danas 40 godina uspješnog i objektivnog rada, a odgovorni iz ove medijske kuće najavili su dvadesetčetvoročasovno emitovanje sa novim programskim sadržajima.

 

Završen seminar za prirpemu projekata

U Trebinju je danas završen dvodnevni seminar o pripremi razvojnih projekata koji je organizovala Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u saradnji sa Agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja.

 

Djeca sa invaliditetom kod zubara idu u Banjaluku

Redovna kontrola i popravka zuba u slučaju djece sa invaliditetom nije moguća. I za najmanju stomatološku intervenciju djeca sa teškim smetnjama u razvoju moraju u totalnu anesteziju. A uslovi za ove zahvate u Hercegovini još ne postoje.

Trebinje: Kod pet pacijenata poremećaj disanja

Od ukupno 50 pacijenata koji su danas na Odjeljenju za pulmologiju Bolnice Trebinje uradili pregled disajne funkcije pluća - spirometriju, kod njih pet evidentiran je poremećaj disanja, potvrdila je Srni načelnik Odjeljenja za pulmologiju u ovoj b

Poreska uprava RS: Izmiriti obaveze za porez na nepokretnosti

Poreska uprava Republike Srpske poziva sve poreske obveznike poreza na nepokretnosti da izmire drugu ratu svoje obaveze po poreskom računu za 2015.

FPM u sistemu COBISS.Net

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje, Univerzitet u Istočnom Sarajevu, i JU Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske, VIBRS Centar, Banja Luka potpisale su ugovor o međusobnoj saradnji.

 

U stalnom porastu broj oboljelih od plućnih bolesti

Broj oboljelih od plućnih bolesti u Trebinju u stalnom je porastu, rečeno je Srni u Odjeljenju za pulmologiju trebinjske Bolnice gdje će sutra biti organizovani besplatni pregledi disajne funkcije pluća - spirometrija.

Erginaj: Turska investira u Trebinje

Turska će za sanaciju Kulturnog centra i zidina Starog grada u Trebinju izdvojiti oko milion evra, a ulaganja u ovu lokalnu zajednicu biće nastavljena, rekao je danas u Trebinju turski ambasador u BiH DŽihad Erginaj.

 

Trebinje: Samo u ovoj godini 566 lica prijavilo se na evidenciju nezaposlenih

Na evidenciju Zavoda za zapošljavanje RS u prvih devet mjeseci prijavilo se 10.795 osoba starosne dobi od 18 do 30 godina ili 43 odsto ukupnog broja novoprijavljenih lica u Srpskoj.

 

Zašto svi slučajevi lažnih penzija pripadaju trebinjskoj Filijali Fonda PIO?

Fond PIO Republike Srpske otkrio je još četiri slučaja takozvanih lažnih penzija, odnosno četiri korisnika koji su ostvarili pravo na invalidsku penziju na osnovu falsifikovane medicinske dokumentacije.

 

Pages

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI