.

Danas je gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević pokušao da mladim ljudim svog grada oduzme pravo govora i pravo da kritikuju vladajuću strukturu.

- Predsjednik Sabora Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" Božidar Vučurević pozvao je danas sve dobronamjerne ljude da u što većem broju izađu u nedjelju na referendum o Danu Republike i daju svoj doprinos da referendum uspije i iznad očekivan

Mješoviti hor "Tribunia" upisuje nove članove u ponedjeljak 26.09.2016. u 18.30 u prostorijama hora (zgrada bivšeg Vojnog odsjeka, ispod Doma mladih, poslednji sprat lijevo).

Podrška referendumu danas je stigla i od mladića i djevojaka koji su danima misteriozno stajali sa selotejp trakama na ustima u nekoliko gradova Srpske.

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje danas je ugostio, dr. Zorana Ognjanovića, naučnog savjetnika i direktora Matematičkog instituta Srpske akademije nauka i umjetnosti iz Beograda.

Danas je Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje posjetila delegacija sa Elektrotehničkog fakulteta iz Podgorice, na čelu sa dekanom, prof. dr Zoranom Veljovićem.

U Centru javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje počelo je predavanje za vozače sa područja istočne Hercegovine koji su u toku jedne godine čineći prekršaje iz oblasti saobraćaja skupili najmanje sedam kaznenih bodova, rekla je Srni portparol Centra Jov

Društveno preduzetništvo postaje pokret koji redefinira način na koji razmišljamo o ekonomiji, te potvrđuje svoju vrijednost i nužnost kroz brojne uspješne modele društvenih preduzeća i inicijativa.

Turistička organizacija Grada Trebinja je u okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji 2016.“ koju je organizovalo Predstavništvo RS u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srpske predstavila bogate turističke potencijale i turističku ponudu Trebi

Pijavice na crnogorskom primorju

Duž crnogorskog primorja zabilježena je pojava pijavica na moru. Pijavice su se danas prije podne pojavile kod Ulcinja, Budve i Herceg Novog, prenose crnogorski mediji.

Pages

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI