.

 

Vlada Republike Srpske usvojila je Odluku o stepenu razvijenosti jedinica lokalne samouprave za 2017. godinu.

Šareni tanjirići sa svježim i zdravim povrćem, mesom, mlijekom i žitaricama i svakog dana nova voćka za užinu obavezni su u jelovniku svih javnih i privatnih vrtića u Srpskoj.

 

 

Danas Tomindan

Srpska pravoslavna crkva danas proslavlja Svetog apostola Tomu, praznik u narodu poznat kao Tomindan.
Sveti apostol Toma bio je jedan od dvanaestorice prvoapostola Hristovih.

Svetom arhijerejskom liturgijom, koju je u Hramu Svetog Save služio NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije, u Foči je počelo obilježavanje Pokrova Presvete Bogorodice, koji je u ovom gradu saborni dan.

U potpunosti uvažavajući i poštujući nasušnu potrebu mladih ljudi, kao i onih koji na svoje zaposlenje čekaju dugi vremenski period, ipak smatramo da dinamiku i brojnost zapošljavanja u Gradskoj upravi grada Trebinja treba svesti u realne okvire i

Danas Miholjdan

Srpska pravoslavna crkva danas slavi Miholjdan, praznik posvećen Prepodobnom Kirijaku Otšelniku.
Poslije Miholjdana, prema narodnom vjerovanju, nastupa prava jesen, a ako se topli dani nastave, taj period zove se "miholjsko ljeto".

Centar javne bezbjednosti Trebinje podsjeća građane, na zakonsku obavezu da zamijene oružne listove za oružje za ličnu bezbjednost čiji je rok važenja istekao.

Da i u toku studiranja mogu stići nagrade za naucni rad, potvrdio je Milan Rogan (23) iz Trebinja.

Početkom 2016. godine Savjet ministara Bosne i Hercegovine formirao je Ekspertnu radnu grupu koja bi trebala dati mišljenje o opravdanosti medicinske upotrebe kanabisa u BiH.

Aktiv mladih Socijalističke partije Trebinje proveo je danas akciju uklanjanja političkih plakata u više trebinjskih naselja.

Pages

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI