.

Trebinje

Povodom Međunarodnog dana Vatrogasaca, u srijedu 4.

Vaskršnje i prvomajske praznike mnogi su iskoristili da negdje otputuju. Trebinje i ovaj put bilježi rekordan broj turista iz regiona i Zapadne Evrope.

I poslije 17 godina službe najmlađi je vladika Srpske pravoslavne crkve u BiH. Zbog neuobičajenog stila života, vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije često je u fokusu javnosti.

Gradski odbor Socijalističke partije Trebinje čestita vaskršnje praznike svim članovima i simpatizerima stranke, kao i ostalim građanima našeg grada.

Za sve dane vaskršnjih i prvomajskih praznika dežurne ambulante porodične medicine Doma zdravlja Trebinje radiće od 7 do 12 časova.

Centar za socijalni rad Trebinje i ove, kao i prethodnih godina pred vaskršnje praznike, obezbijedio je pakete pomoći za 159 socijalno najugroženijih porodica u Trebinju.

Nakon što su sličnoj odluci pribjegli neki drugi hrvatski gradovi i Dubrovnik je donio odluku o zabrani šetnje gradskom jezgrom u kupaćim kostimima i sličnim "nepristojnim" odjevnim kombinacijama.

Spavanje na krovu diskoteke i u šatoru ispred hostela za beskućnike, kupanje u gotovo zaleđenoj rijeci, sumnja da su teroristi, samo su dio doživljaja trojice banjalučkih studenata koji su se otisnuli na put duži od 1.000 kilometara i to bez marke

BANJALUKA - Poreska uprava RS upozorila je obveznike poreza na nepokretnosti koji nisu izmirili obaveze za tri prethodne godine da bez odlaganja izvrše uplatu utvrđenog iznosa poreskog duga.

Članovi Plesnog kluba "Maris" iz Trebinja priredili su tradicionalni, deveti po redu, godišnji koncert.

Pages

.

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI