.

Trebinje

Maturske svečanosti u Trebinju, večeras su zatvorili maturanti Srednje muzičke škole Trebinje.

Na području Trebinja i Bileće u proteklom periodu riješene su arhitektonske barijere prema skoro svim vjerskim objektima, što će znatno olakšati kretanje osobama sa invaliditetom, potvrdili su danas na završnoj konferenciji menadžeri projekta "Pre

Tradicionalni cvijetni karavan u kojem je učestvovalo više od 420 mališana iz sva tri objekta JU „Naša radost“ te polaznici Male škole-predškolci koji nisu pohađali neki od vrtića, prošao je ulicama Trebinja.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević danas je organizovao prijem za učenike generacije trebinjskih srednjih škola.

Fond “Dr Milan Jelić” raspisao je konkurs za dodjelu stipendija studentima drugog i trećeg ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj i univerzitetima u inostranstvu u akademskoj 2015/2016.

Srpsko udruženje „Ćirilica“ Trebinje obilježava danas svoju krsnu slavu Svetog Ćirila i Metodija.

Mnogo prije nego što je direktor Agencije za statistiku BiH Velimir Јukić jednostrano donio odluku o metodologiji obrade podataka sarajevska javnost – pojedini mediji, demografi i političari iznijeli su podatke o nacionalnoj zastupljenosti konstit

Obavještavamo svu djecu poginulih boraca iz Trebinja, kao i sve građane, da je otvorena kancelarija udruženja Nasljeđe, u Preobraženskoj bb (Marindvor).
Radno vrijeme kancelarije je svakim radnim danom od 10-12 i 17-19 časova.

Beograd - Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović preminuo je sinoć u 22:45 sati u bolnici Sveti Sava u Beogradu, saznaju "Novosti"

Ko ne pokuša, ne zna da li može uspjeti . Kad život postavi prepreke čovjeku ne ostaje ništa do hrabrosti i istrajnosti da se bori ih sve ih savlada. Naš junak Velibor Mrkajić nikad nije odustajao.

Pages

.

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI