.

Trebinje

Centar za održivi razvoj i ekologiju CORIE u saradnji sa rukovodstvom Hidroelektrana na Trebišnjici HET realizuju projekat „Za ljepše Trebinje“.

Književnica Isidora Bjelica posjetila je predivno Trebinje. Ona je uživala u šetnji i suncu i ljepotama ovog prekrasnog grada.

Četvrta po redu Trebinjska gitarijada “Mostock”, počinje u četvrtak, 28. jula.

Da u slučaju saobraćajne nesreće bude bar malo sreće-pobrinule su se tri osiguravajuće kuće u Srpskoj.

KONKURS
za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija
na Fakultetu za proizvodnju i menadžment Trebinje
u drugom upisnom roku akademske 2016/2017. godine

Sve više bh. državljana koji su proveli godišnje odmore u Crnoj Gori žali se da su pri izlasku iz ove države morali platiti kaznu od 300 evra jer navodno njihov boravak nije prijavljen policiji u roku od 24 sata, piše Patria.

Na terenima sportsko –rekreativnog centra „Srđan Aleksić“ u Trebinje održan je prvi humanitarni turnir u šturtiranju trojki „Trojka iz bloka“.

Pored toga što Trebinje važi za jedno od najposjećenijih turističkih destinacija u Republici Srpskoj, ovaj grad postao je i kupovni centar za stanovnike susjednih zemalja – Hrvatske i Crne Gore, koji u taj grad masovno dolaze zbog nižih cijena rob

Diplomirani audiovizuelni i dramski umjetnik, Trebinjka Marija Đajić optužila je danas gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića da nije htio da sasluša njene ideje u vezi sa ljetnjom pozornicom u Starom gradu i da ju je "izbacio iz kabineta".

Živko Drapić, Nermin Smajić i Radovan Dangubić autori su najuspješnijih fotografija, prispjelih na foto-konkurs "Najljepša turistička fotografija Trebinja 2016".

Pages

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI