Trebinje
Završen simposion "Teologija u javnoj sferi"

NJegovo preosveštenstvo vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije večeras je zatvorio Treći godišnji simpozijum „Teologija u javnoj sferi“ koji je u prethodna tri dana posjetilo više od 2.500 ljudi.

 

Dodik u Trebinju: Vratimo se ozbiljnim temama i velikim izazovima

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da Srpska treba da se vrati ozbiljnim temama i velikim izazovima, te pozvao sve političke aktere da otvore novi dijalog o svim pitanjima.

 

Dodik na skupu "Teologija u javnoj sferi"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovao je danas u Trebinju na trećem godišnjem simpozijumu "Teologija u javnoj sferi" koji je organizovala Eparhija zahumsko-hercegovačka.

 

Major Čarls Pauel uživa u Hercegovini: U Englesku se NE VRAĆAM!

Englez Čarls Pauel, koji je već osam godina nastanjen u selu Jasen nadomak Trebinja, kaže da nema namjeru da se vraća u svoju zemlju, jer je ovdje našao svoj mir i sreću!

 

U Kulturnom centru Trebinje danas će, u okviru Trećeg godišnjeg skupa "Teologija u javnoj sferi", biti održana sesija o temi "Učešće crkve u radu sa zatvorenim licima-mogućnost ili obaveza".

 

BORS Trebinje: Osnivanje Udruženja "Nasljeđe" nepotrebno i samo razdvaja djecu poginulih boraca

Gradska boračka organizacija Trebinje reagovala je danas saopštenjem za javnost na nedavno osnivanje Udruženja djece poginulih boraca „Nasljeđe“.. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Svaki susret i dijalog korak ka boljoj budućnosti

U Trebinju je danas počeo treći godišnji skup pod nazivom „Teologija u javnoj sferi“, koji će, u organizaciji Eparhije zahumsko- hercegovačke i primorske, trajati do nedjelje, 7. februara.

 

Reakcija udruženja "Bunt" na saopštenje PDP-a

Trebinjsko udruženje "Bunt" je ovako reagovalo na saopštenje PDP-a.

Njihov pismeni odgovor vam prenosimo u cjelosti.

 

"Poštovani gradonačelniče,

 

INZKO NA GROBU SRĐANA ALEKSIĆA: Najteže je biti čovjek

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko posjetio je danas grob Srđana Aleksića u Trebinju i zajedno sa njegovim ocem Radetom poklonio se sjeni mladića koji je život dao braneći svog druga.

 

Ministar nauke i tehnologije Jasmin Komić sutra u Trebinju

Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić prisustvovaće sutra u Trebinju trećem godišnjem skupu „Teologija u javnoj sferi“, koji organizuje Eparhija zahumsko-hercegovačka.

Pages

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI