.

  

 

 

 

Podrumi Vukoje 1982 se već četvrtu deceniju bave ograničenom proizvodnjom vrhunskih vina i alkoholnih pića. Direktor ove domaće vinarije Radovan Vukoje kazao je u razgovoru za Klix.ba da se vino ne može posmatrati kao drugi alkoholni proizvodi.

Jugoslav Tabaković iz Bileće oslobođen je optužbe da je kao pripadnik MUP-a Republike Srpske počinio ratni zločin protiv civilnog stanovništa, presuđeno je danas u Okružnom sudu Trebinje.

Baštineći zajedničke vrednosti srpske istorije, kulture i preduzetničkog stvaralaštva, Privredna komora Republike Srpske, Media Invent iz Novog Sada i Univerziteti u Banjaluci i Novom Sadu dodijelili su priznanja najboljima u Republici Srpskoj u o

Savjet učenika trebinjskog Centra srednjih škola danas je počeo sa humanitarnom akcijom prikupljanja pomoći za djecu sa Kosova i Metohije. 

Fond PIO Republike Srpske poziva sve korisnike sa prebivalištem van Republike Srpske da do kraja ove godine dostave potvrdu o životu, kako bi penzije mogle i dalje nesmetano da se isplaćuju.

Osamnaestogodišnja Bilećanka Tamara Nosović predstavljaće Bosnu i Hercegovinu na prestižnom svjetskom takmičenju ljepote.

Dvadesetogodišnja djevojka iz Bileće, koju je Helikopterski servis Republike Srpske iz bolnice u Trebinju prevezao u Univerzitetsko klinički centar /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci, trenutno je hemodinamiski stabilna (stabilnih vitalnih parameta

Šaptač patkama sa Trebišnjice

Iako u Trebinju ne postoji društvo za zaštitu flore i faune rijeke Trebišnjice, osim preduzeća "Hidro-elektrana na Trebišnjici" koje ulaže u poribljavanje i čišćenje rijeke, sve je više zaljubljenika u svoj grad i rijeku koji brinu naročito o ptič

Ustavni sud BiH danas je poništio rezultate referenduma u Republici Srpskoj, koji je održan 25. septembra. Kako su pojasnili iz Ustavnog suda BiH, referendum je sproveden na osnovu Odluke o raspisivanju republičkog referenduma od 15. jula 2016.

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje, danas je posjetio dekan Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, prof. dr Rade Doroslovački i direktor departmana za Industrijsko inženjerstvo i menadžment sa FTN-a, prof. dr Bojan Lalić.

Pages

Pratite nas i putem mobilnih telefona - Download Android aplikacije TREBINJE danas

JOŠ VIJESTI

Error | TREBINJE danas | Trebinje | Vijesti | Hercegovina

Error

Error message

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/trebinj/public_html/includes/common.inc:2748) in drupal_send_headers() (line 1232 of /home/trebinj/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 145 Table './trebinj_sedmica/watchdog' is marked as crashed and should be repaired: INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => cron [:db_insert_placeholder_2] => %type: !message in %function (line %line of %file). [:db_insert_placeholder_3] => a:6:{s:5:"%type";s:12:"PDOException";s:8:"!message";s:213:"SQLSTATE[HY000]: General error: 145 Table './trebinj_sedmica/watchdog' is marked as crashed and should be repaired: SELECT w.wid AS wid FROM {watchdog} w ORDER BY wid DESC LIMIT 1 OFFSET 999; Array ( ) ";s:9:"%function";s:12:"dblog_cron()";s:5:"%file";s:52:"/home/trebinj/public_html/modules/dblog/dblog.module";s:5:"%line";i:113;s:14:"severity_level";i:3;} [:db_insert_placeholder_4] => 3 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://trebinjedanas.com/taxonomy/term/2 [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 54.204.198.71 [:db_insert_placeholder_9] => 1481262499 ) in dblog_watchdog() (line 160 of /home/trebinj/public_html/modules/dblog/dblog.module).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.