Svirkama na kojima su nastupili Bruno Langer i “Atomsko sklonište”, kao i rok grupa “Paranoid” iz Rudog, u Trebinju je zvanično započeo osamnaesti po redu Moto skup “Bajk Week Trebinje 2017”.


“Do večeras se prijavilo preko 700 učesnika, dok se sutra očekuje znatan broj, tako da se ove godine definitivno obaraju rekordi i biće nas preko 1.000 učesnika sa motorima”, rekao je sinoć Rade Jelić, član organizacionog tima trebinjskog Moto kluba TNT koji je i organizator skupa.


Gosti su se, dodaje, počeli sakupljati već od srijede, naročito oni iz zemalja bivše Jugoslavije koji su došli iz svih krajeva, ali su u Trebinju i brojni bajkeri iz Austrije, Švajcarske, Švedske, Njemačke, Italije.

Na prepunom platou bivše trebinjske vojne kasarne prve večeri, osim bajkera, okupilo se i više od hiljadu Trebinjaca uživajući u svirci „Paranoida“, gostiju trebinjske motorijade, a zatim i Brina Langera koji je na istom skupu nastipio i prije pet godina i koji se i ovoga puta oduševio ovdašnjom publikom.


Večeras slijedi defile motorista kroz grad, moto igre u kampu u kasarni, te nastup Dejana Cukića i “Sporog ritam benda”, kao i trebinjskih “Krugova u žitu”, a ulaz na koncerte je besplatan.
Nezavisne novine