redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

Božićna misa u Trebinju

Božićna misa u Trebinju

U katedrali Rođenja blažene Djevice Marije božićnu misu danas je služio trebinjski župnik Ivo Šutalo, koji je vjernicima poželio da praznik rođenja Isusa Hrista provedu u miru i ljubavi prema bližnjima.

 

 

Šutalo je katolicima čestitao Božić, a svim drugim ljudima dobre volje poželio iskren Božiji blagoslov. 

"Neka novorođeni Isus zaista donese svima obilje blagoslova Božijeg, obilje zajedničkog života, međusobnog poštovanja, da možemo živjeti i prihvatati se međusobno", rekao je Šutalo. 

Božićnoj misi prisustvovali su i načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Trebinja Zorana Milošević, kao i sveštenici Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske Aleksandar Ilić i Boris Banduka. 

Grad Trebinje uputio je božićnu čestitku trebinjskom župniku don Ivi Šutalu, sugrađanima katoličke vjeroispovijesti i svim hrišćanima koji rođenje Hristovo slave po gregorijanskom kalendaru. 

"Neka mir, radost i toplina ovog velikog praznika ispune vaša srca i domove i neka godina koja ja pred nama bude ljepša i uspješnija od prethodne", navodi se u čestitki gradonačelnika Trebinja Luke Petrovića, predsjednika Skupštine grada Dragoslava Banjka, zamjenika gradonačelnika Mirka Ćurića i potpredsjednika Skupštine Bojana Šapurića.

SRNA