redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

NAJBOLJI STUDENTI NA PRIJEMU U GRADSKOJ UPRAVI - foto

NAJBOLJI STUDENTI NA PRIJEMU U GRADSKOJ UPRAVI - foto

Najbolji sudenti grada Trebinja posjetili su danas Gradsku upravu, gdje je po prvi put upriličen novogodišnji prijem za njih. Studente su pozdravili zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić i načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Zoran Milošević.

 

 

Zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić istakao je da je visok prosjek koji su studenti ostvarili dokaz  napornog rada i odricanja i da upravo oni na najbolji način prezentuju svoj grad na fakultetima.

 

 

“Kao budućnost grada nadam se da ćete sutra, kada završite studije, biti na usluzi Trebinju, a Gradska uprava će brojnim programima stvori što bolje uslove za vaš povratak”, rekao je Ćurić.

 

 

Podsjetimo da je u 2018. godini Grad Trebinja nagradio 29 studenata petodnevnim putovanjem i obilaskom najvećih znamenitosti  tri evropske prestonice – Beč, Budimpešta i Bratislava.

 

 

Ovo je bio prvi put da jedan grad u Republici Srpskoj nagrađuje ekskurzijom najbolje studente, kao podstrek da postignu još bolje rezultate u nastavku studiranja, odnosno stručnog usavršavanja.

 

Trebinje Danas