redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

Nasljeđe: Za Sofiju Radovanović prikupljeno 18. 511. 77 KM

Nasljeđe: Za Sofiju Radovanović prikupljeno 18. 511. 77 KM

 Iz Udruženja djece poginulih boraca „Nasljeđe“ je saopšteno da je aktiviranjem humanitarnog broja na Mtel-u od 1. do 31.marta za nastavak liječenja jednogodišnje Sofije Radovanović iz Trebinja prikupljeno 18 hiljada 511,77KM, koja su danas uplaćena na račun Sofijine majke Vukice.

„Ovim putem želimo da se zahvalimo svim ljudima dobre volje koji su svojim pozivom učestvovali u humanitarnoj akciji. Zahvaljujemo se svim ljudima koji su na bilo koji način do sada pomogli Sofiji i njenoj porodici. Pozivamo sve one koji su u mogućnosti da pomognu dalje liječenje, a malenoj Sofiji želimo brz oporavak i ozdravljenje“, stoji u saopštenju Udruženja „Nasljeđe“, koje je iniciralo aktiviranje humanitarnog broja za malu Sofiju.

Podsjetimo, Sofiji je dijagnostifikovan tumor na oku usljed čega je, sa samo šest mjeseci, potpuno izgubila vid na lijevom oku. Nedugo zatim, tumori su se pojavili i na desnom oku, koji su uspješno operisani u Švajcarskoj, nakon pokretanja brojnih humanitarnih akcija za Sofijino izlječenje.