redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

Pehar ostaje u HRUPJELIMA

Pehar ostaje u HRUPJELIMA

 Ekipa „Hrupjela“ pobjednik je 62. Olimpijade u malom fudbalu „Jelen kup 2018“!

Prošlogodišnji osvajači tradicionalnog kvartovskog turira u malom fudbalu i u večerašnjem finalu bili su bolji od lanjskog rivala za trofej – ekipe „Mokrih dolova“, ovaj put na penale 6:5, nakon tvrde i neizvijesne utakmice, te neriješenih 1:1 u regularnom dijelu meča, pa će prelazni pehar Olimpijade i narednih godinu dana ostati u Hrupjelima.

Treće mjesto osvojila je ekipa „Gornjih Hrupjela“, koja je u susretu za bronzu, nakon 1:1, takođe slavila na penale protiv „Glavne ulice“ rezultatom 3:1.

„Pehar ostaje u Hrupjelima! Osporavali su nas svi da ne možemo osvojiti Olimpijadu bez stranaca – dokazali smo ove godine da možemo. Imali smo osam utakmica i svih osam smo zasluženo pobijedili“, kaže kapiten ekipe „Hrupjela“ Trifko Ateljević, dodajući da će večeras i sutra veče Hrupjelčani slaviti ispred zgrade mjesne zajednice drugi uzastopni trijumf na Olimpijadi.

Uz pehare i medalje, tri prvoplasirane ekipe nagrađene su i novčano – sa 3.000, 1.000 i 600 KM.

Najbolji igrač ovogodišnje Olimpijade je Nemanja Čečur iz „Mokrih dolova“, najbolji golman Dušan Berak iz „Hrupjela“, strijelac Milan Vučurević takođe iz pobjedničkog tima, dok je priznanje za najperspektivnijeg igrača pripalo Igoru Buraniju iz „Mokrih dolova“.

Radio Trebinje