redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

POZNATA GLUMICA SE BORI ZA ŽIVOT Neda Arnerić u teškom stanju, ljekari čine sve da je spasu

POZNATA GLUMICA SE BORI ZA ŽIVOT Neda Arnerić u teškom stanju, ljekari čine sve da je spasu

Neda Arnerić, poznata srpska glumica, u teškom je stanju nakon što je sinoć zbrinuta u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), saznaje Blic.

 

– Ona je u teškom stanju i ljekari čine sve da je spasu. Dobija svu neophodnu terapiju i medicinsku njegu – navodi izvor Blica iz te ustanove.

 

 

On dodaje da je glumica sinoć primljena u teškom stanju.

 

Ljekari ipak sinoć nisu mogli da daju nikakve prognoze zdravstvenog stanja Nede Arnerić, osim da dobija svu neophodnu njegu i terapiju.

 

Kako Blic saznaje, glumica je sinoć oko 21 sat prebačena u VMA.

 

Da nešto nije u redu, prema našim saznanjima, shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

 

Odmah je sa bravarom otišao u stan svoje sestre, obili su bravu i zatekli poznatu glumicu na podu.

 

– Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u VMA – navodi izvor Blica.

 

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo. Podsjetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospjela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

 

Kako prenosi agencija Tanjug, Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen “Beogradski pobjednik” za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film “Aleksi” Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

 

Izvor: Srpskainfo