redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

PU Trebinje: Evidentirane prijetnje po život, promet oružja,krađa

PU Trebinje: Evidentirane prijetnje po život, promet oružja,krađa

Na području Policijske uprave Trebinje, dana 25.12.2017. godine, evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

 

Sektoru kriminalističke policije, Policijske uprave Trebinje prijavljeno je da je jedno lice uputilo drugom licu riječi prijetnje po život i tijelo. U toku je dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jedno nepoznato lice ili više njih u jednom preduzeću pokidalo 600 žica, čija je namjena držanje vinove loze i sistema za navodnjavanje.

U toku je rasvjetljavanje krivičnog djela oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari.

Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.I. počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala Ž.M. počinilo krivično djelo teška krađa.