redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

Trebinje se predstavlja u Moskvi

Trebinje se predstavlja u Moskvi

 Turistička organizacija Grada Trebinja predstavlja cjelokupnu turističku ponudu  našeg grada na „26. Međunarodnom sajmu turizma“, koji se do 14. marta održava u Moskvi.

 

Trebinje je jedini grad iz RS koji direktno učestvuje na jednoj od najprestižnijih turističkoj smotri, u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije RS (TORS), uz Etno selo „Stanišić“ i Banju „Vrućica“.

 

Turistička ponuda našeg grada predstavljena je na promotivnom materijalu na ruskom jeziku, što nailazi na posebno oduševljenje i prihvaćenost velikog broja posjetilaca sajma, ali i medija, turističke privrede i stručne javnosti Rusije, ističu iz Turističke organizacije Grada Trebinja.

Dodaju da je u okviru programa predstavljanja Republike Srpske na ovom sajmu danas realizovana specijalizovana prezentacija turističke ponude Trebinja, za ciljanu publiku – u koju spadaju predstavnici turističkih agencija, tur-operatera, organizatora putovanja, strukovnih udruženja, turističke industrije, medijskih kuća iz Rusije i ostalih zainteresovanih zemalja.

 

Izvor Radio Trebinje