redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

Trebinju druga nagrada za najbolje brendirani štand

Trebinju druga nagrada za najbolje brendirani štand

Trebinje je dobitnik druge nagrade za "Nabolje brendirani izlagački prostor" na 12. Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede u Subotici.

"To je još jedno u nizu priznanja i potvrda da je ovaj grad u regionu postao prepoznatljiv po specifičnom i autentičnom predstavljanju svoje turističke ponude i privrednih potencijala", saopšteno je danas iz Turističke organizacije Trebinja. 

U saopštenju se navodi da su grad Trebinje, Turistička organizacija i "Hercegovačka kuća", koja posluje u sklopu Agrarnog fonda grada, na sajmu od 31. maja do 2. juna predstavili gradske privredne potencijale, sa posebnim naglaskom na poljoprivredu i turizam. 

 

"Glavna tematika stručnog dijela ovogodišnjeg sajma bio je turizam, a Trebinje je predstavljeno u okviru posebno pripremljenog i brendiranog izložbenog prostora - promo štanda veličine 15 metara kvadratnih u sklopu koga su svoje mjesto našli promotivni turistički materijali nosilaca ponude grada, te poljoprivredni i prepoznatljivi tradicionalni hercegovački autohtoni proizvodi", navodi se u saopštenju. 

U Turističkoj organizaciji grada Trebinja ističu da je sajam iskorišten za razmjenu iskustava i uspostavljanje kontakata, te mogućnosti povezivanja kroz prekograničnu saradnju sa preduzetnicima iz Srbije, Mađarske i Hrvatske.

Srna