urednik.trebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

Trebinju druga nagrada za najbolje brendirani štand

Trebinju druga nagrada za najbolje brendirani štand

Trebinje je dobitnik druge nagrade za "Nabolje brendirani izlagački prostor" na 12. Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede u Subotici.

"To je još jedno u nizu priznanja i potvrda da je ovaj grad u regionu postao prepoznatljiv po specifičnom i autentičnom predstavljanju svoje turističke ponude i privrednih potencijala", saopšteno je danas iz Turističke organizacije Trebinja. 

U saopštenju se navodi da su grad Trebinje, Turistička organizacija i "Hercegovačka kuća", koja posluje u sklopu Agrarnog fonda grada, na sajmu od 31. maja do 2. juna predstavili gradske privredne potencijale, sa posebnim naglaskom na poljoprivredu i turizam. 

 

"Glavna tematika stručnog dijela ovogodišnjeg sajma bio je turizam, a Trebinje je predstavljeno u okviru posebno pripremljenog i brendiranog izložbenog prostora - promo štanda veličine 15 metara kvadratnih u sklopu koga su svoje mjesto našli promotivni turistički materijali nosilaca ponude grada, te poljoprivredni i prepoznatljivi tradicionalni hercegovački autohtoni proizvodi", navodi se u saopštenju. 

U Turističkoj organizaciji grada Trebinja ističu da je sajam iskorišten za razmjenu iskustava i uspostavljanje kontakata, te mogućnosti povezivanja kroz prekograničnu saradnju sa preduzetnicima iz Srbije, Mađarske i Hrvatske.

Srna