urednik.trebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

U Bileći otkriveno 8 ilegalnih migranata

U Bileći otkriveno 8 ilegalnih migranata

Službenici Granične policije Trebinje otkrili su danas na autobuskoj stanici u Bileći osam stranaca iz Alžira, Pakistana, Maroka i Palestine, koji su ilegalno ušli u BiH.

 

Ilegalni migranti, odnosno po tri Alžirca i Pakistanca, te Marokanac i Palestinac, prekršajno su procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Službenici Jedinice granične policije Zvornik danas su na graničnom prelazu Karakaj prilikom ulaska u BiH lišili slobode državljanina Srbije čiji su inicijali M.M. /34/ koga potražuje Stanica javne bezbjednosti Zvornik zbog ubistva. 

On je predat službenicima Policijske uprave Zvornik. 

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Brod, zbog počinjenog krivičnog djela šumska krađa slobode je lišen muškarac čiji su inicijali M.M. /51/, koji ima državljanstvo Srbije i BiH. 

Na istom prelazu danas je prilikom ulaska u BiH lišen slobode tridesetpetogodišnji državljanin BiH i Hrvatske, čiji su inicijali D.N. za koga je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krivičnog djela krađa. 

Uhapšeni je predat pripadnicima Sudske policije Doboj.

SRNA