redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

Brendovi Alma Ras i Manners konačno i u Trebinju

Brendovi Alma Ras i Manners konačno i u Trebinju

Jedna od najperspektivnijih bh. kompanija, Alma Ras,  u godini kada bilježi jubilej i proslavlja 20 godina uspješnog poslovanja, svoju prodajnu mrežu obogatila je za još jedno prodajno mjesto. Na adresi Desanke Maksimović 15 otvoren je prvi butik u Trebinju.

U novootvorenom butiku, kupci će moći pronaći Basic liniju koja je nastala na osnovu želja i potreba loyalty kupaca, te sezonske kolekcije koji prate svjetske trendove i čine da se dame osjećaju uvijek senzualno i poželjno. Pripadnice nježnijeg spola, kada jednom isprobaju modele iz ekskluzivnih linija, čiji modeli su izrađeni od materijala koji nježno dodiruju i prate žensku siluetu, više neće imati dileme oko izbora donjeg rublja i spavaćeg programa za posebne prilike. Na zadovoljstvo svih, pored donjeg rublja i spavaćeg programa u Alma Ras butiku možete pronaći i odjevne komade koji se odlično kombinuju sa ostatkom garderobe zaokružujući željeni stil.

Vođeni idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, posebna pažnja posvetila se i muškarcima kroz brend Manners. Ovaj brend predstavlja modernog muškarca koji prati trendove, onoga koji uvijek teži novim standardima donjeg rublja i spavaćeg programa.

„Izuzetno smo sretni što smo u prilici družiti se s našim kupcima u Trebinju. Od sada ljubitelji finog donjeg rublja i spavaćeg programa imaće priliku uživati u domaćim brendovima Alma Ras i Manners. Kompanija Alma Ras poznata je po raznovrsnosti asortimana, pa tako pored ženskih i muških brendova u našim buticima možete pronaći AR Kids liniju za djecu“, čiji materijali su isključivo evropskog porijekla – istakla je Mervana Muhović, PR kompanije Alma Ras.

Pored promotivnih cijena, prvih 50 kupaca očekuju vrijedni pokloni.

 

Sve novitete i pogodnosti možete pogledati na oficijelnim stranicama Alma Ras i Manners www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim/ i  www.facebook.com/manners.man.in.motion/

Sponzorisana objava