redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

Mokrenje u liftu Dobojliju koštalo 200 KM

Mokrenje u liftu Dobojliju koštalo 200 KM

Četrdesetpetogodišnji Dobojlija Amel S. moraće platiti 200 maraka kazne jer je vršio nuždu u liftu jedne zgrade u ovom gradu.

Naime, njega je policija identifikovala i uručila mu prekršajni nalog nakon što je sredinom prošlog mjeseca izvršio malu nuždu u stambenom objektu.

 

Stanari zgrade u centru Doboja objavili su video-snimak s nadzorne kamere na kojem se vidi muškarac kako ulazi u zgradu, poziva lift, a potom ulazi u njega i vrši malu nuždu. Nakon što je završio, napustio je zgradu.

 

Kako su pojasnili iz Policijske uprave Doboj, na osnovu saznanja iz sredstava javnog informisanja da je nepoznato lice 14. aprila u liftu zgrade izvršilo fiziološku potrebu i udaljilo se, policija je identifikovala A.S., kojem je uručen prekršajni nalog zbog vršenja fizioloških potreba i pokazivanja polnog organa.

 

Stanari su, podsjetimo, ogorčeni zbog ovog čina nekulture odlučili podijeliti s javnošću video kako bi, kako su naveli, "čitav svijet vidio kakvi nas manijaci okružuju". Kažu da se ova zgrada nalazi u samom centru Doboja, gdje živi dosta bračnih parova s malom djecom.

 

Izvor NN