redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

Postavljen prvi prodajni štand na pijaci kod bivše zgrade Neimarstva

Postavljen prvi prodajni štand na pijaci kod bivše zgrade Neimarstva

Grad Trebinje, odnosno Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje  za prostorno uređenje i urbanizam, i Agrarni fond grada Trebinja postavili su danas prvu prodajni štand na prostoru kod bivše zgrade Neimarstva.

 

 

Ovaj štand dodjeljen je na korištenje porodici koja se nalazi u teškom imovinskom stanju i čiji jedini prihodi jesu oni koje ostvare prodajom na ovom prostoru.

Vrijednost štanda iznosi oko 2.000 KM, a izradu istog finansirao je Agrarni fond.

 

 

U narednom periodu, kako je istako načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove Bojan Čvoro, planirano je uređenje ovoga dijela grada i uklanjanje kombiji vozila na čijem mjestu bi trebali biti postavljeni prodajni standovi.

 

Trebinjka Milijana Pudar, koja će koristiti danas postavljeni prodajni štand, iskoristila je priliku da se zahvali Gradskoj upravi i Agrarnom fondu za obezbjeđenje boljih uslova za obavljanje djelatnosti. „Moja familija i ja zahvalni smo što nam je omogućeno da sada na jedan ljepši način izlažemo svoje proizvode. Zahvljujem se gradonačelniku Luki Petroviću i direktoru Agrarrnog fonda Veselinu Dutini na pomoći koju su nam pružili i nadam se da će u narednom periodu ova pijaca biti znatno ljepši prostor za rad“, istakla je Pudar.