redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

Postavljen prvi prodajni štand na pijaci kod bivše zgrade Neimarstva

Postavljen prvi prodajni štand na pijaci kod bivše zgrade Neimarstva

Grad Trebinje, odnosno Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje  za prostorno uređenje i urbanizam, i Agrarni fond grada Trebinja postavili su danas prvu prodajni štand na prostoru kod bivše zgrade Neimarstva.

 

 

Ovaj štand dodjeljen je na korištenje porodici koja se nalazi u teškom imovinskom stanju i čiji jedini prihodi jesu oni koje ostvare prodajom na ovom prostoru.

Vrijednost štanda iznosi oko 2.000 KM, a izradu istog finansirao je Agrarni fond.

 

 

U narednom periodu, kako je istako načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove Bojan Čvoro, planirano je uređenje ovoga dijela grada i uklanjanje kombiji vozila na čijem mjestu bi trebali biti postavljeni prodajni standovi.

 

Trebinjka Milijana Pudar, koja će koristiti danas postavljeni prodajni štand, iskoristila je priliku da se zahvali Gradskoj upravi i Agrarnom fondu za obezbjeđenje boljih uslova za obavljanje djelatnosti. „Moja familija i ja zahvalni smo što nam je omogućeno da sada na jedan ljepši način izlažemo svoje proizvode. Zahvljujem se gradonačelniku Luki Petroviću i direktoru Agrarrnog fonda Veselinu Dutini na pomoći koju su nam pružili i nadam se da će u narednom periodu ova pijaca biti znatno ljepši prostor za rad“, istakla je Pudar.