urednik.trebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

PU Trebinje:Nakon što je lišen slobode ,udario policajca

PU Trebinje:Nakon što je lišen slobode ,udario policajca

Policajca je tokom protekle noći u Policijskoj stanici Trebinje fizički napao J.Š. nakon što je priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju, saopšteno je danas iz Policijske uprave /PU/ Trebinje.

Iz ove uprave navode da je policija u Ulici vojvode Stepe Stepanovića zaustavila putnički automobil kojim je upravljao J.Š, i s obzirom, da je odavao utisak da je u vidno pijanom stanju izdali mu naređenje da se podvrgne alkotestiranju i testu na prisustvo opojnih droga. 

U saopštenju se precizira da je muškarac to odbio, nakon čega je u skladu sa Zakonom o policiji i unutrašnjim poslovima lišen slobode i sproveden u prostorije Policijske stanice Trebinje gdje je vrijeđao i psovao policijske službenike, a potom je nogom udario jednog od njih. 

 

U PU kažu da je muškarcu izdat prekršajni nalog za počinjeni prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija, te ističu da slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

SRNA