urednik.trebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

Srđan Ambulija novi predsjednik Mladih socijaldemokrata Trebinje

Srđan Ambulija novi predsjednik Mladih socijaldemokrata Trebinje

 Srđan Ambulija izabaran je za novog predsjednika Mladih socijaldemokrata Trebinje – odlučeno je večeras na izbornoj konferenciji podmlatka trebinjskog SNSD-a, koja je održana u bioskopskoj sali Kulturnog centra.

Ambulija je dobio jednoglasno povjerenje Gradskog odbora Mladih socijaldemokarata, čiji je novi sastav prethodno imenovan.

Ambulija ističe da za svoj glavni zadatak smatra – nastavak uspješnog rada i rezultata koji su ostali iz njegovog prethodnika na čelu MSD-a Trebinje Nedeljka Lambete.

„Takođe, važno je da nastavimo sa omasovljavanjem članstva, da radimo više i bolje, i da značajnije učestvujemo u donošenju svih važnijih odluka koje su u interesu i Grada Trebinja i Republike Srpske. Bićemo na raspolaganju kada su u pitanju i sve aktivnosti koje se odnose na mlade a koje su već pokrenute u Gradskoj upravi, a radićemo i na uspostavnjanju tješnje saradnje sa drugim gradskim i opštinskim odborima MSD-a širom Srpske“, istakao je Ambulija.

 

On napominje da Mladi socijaldemokrati Trebinja broje oko dvije hiljade članova, među kojima je stalno aktivnih oko šest stotina.

Radio Trebinje