urednik.trebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

Uhapšen osumnjičeni za paljevinu ugostiteljskog objekta "Dionis"

Uhapšen osumnjičeni za paljevinu ugostiteljskog objekta "Dionis"

Trebinjska policija je uhapsila tridesetjednogodišnjaka čiji su inicijali R.S. iz ovog grada koji se sumnjiči da je juče zapalio ugostiteljski objekat "Dionis" i provalio u kafić "Tvins", potvrdio je načelnik Policijske uprave /PU/ Trebinje Žarko Laketa.

Laketa je novinarima rekao da je policija osumnjičenog identifikovala istog dana na području Višegrada, nakon čega je ovo lice predato Policiji u Trebinju na dalju kriminalističku obradu. 

On je naveo da je policija ukradene predmete iz ovih krivičnih djela pronašla u jednom objektu u Starom gradu. 

Prema njegovim riječima, isto lice se sumnjiči da je prije mjesec dana zapalilo pomoćni objekat u trebinjskom naselju Police. 

Prema nezvaničnim saznanjima, R.S. je rekao da je prije dvije godine imao sukob sa vlasnikom "Dionisa" u vezi sa saobraćajnom nezgodom. 

U jučerašnjem požaru u restoranu "Dionis" u Trebinju u potpunosti izgorjela unutrašnjost objekta. 

Vlasnik restorana Ljubiša Vrtikapa rekao je Srni da sumnja da su nepoznati počinioci provalili u njegov ugostiteljski objekat gdje su pili i jeli, a nakon toga zapalili restoran. 

On kaže da mu nije jasno zašto mu je to učinjeno, jer se nikome nije zamjerio, već pošteno radi da bi prehranio četvoro djece

SRNA