trebinje-turizam.jpg

Turistička organizacija Trebinja najavila je da će uz podršku grada u ponedjeljak i utorak, 27. i 28. septembra, različitim sadržajima prilagođenim za sve uzraste obilježiti 27. septembar - Svjetski dan turizma.

U okviru programa planiran je poklon koncert u Dučićevoj ulici povodom najbolje ljetne turističke sezone u Trebinju, obilazak Grada sunca uz prikladne sadržaje za djecu iz vrtića, dan otvorenih vrata u Muzeju Hercegovine.

U planu je i besplatno razgledanje grada u pratnji turističkog vodiča za srednjoškolce, zainteresovane turiste i građane Trebinja, radionica učenika Turističke škole i dan otvorenih vrata u Turističkom info-centru za učenike završnih razreda Turističke škole, te nagradna igra putem društvenih mreža, saopšteno je iz Turističke organizacije Trebinja.

Kao centralno dešavanje programa obilježavanja planirano je da se održi radni sastanak predstavnika grada Trebinja i gradske Turističke organizacije sa predstavnicima obrazovnih ustanova sa područja Trebinja, koje pripremaju i profilišu kadrove za oblast turizma.

tu.jpg (347 KB)