abazović.webp

Predsjednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović kaže da kad god se desi velika zapljena nelegalnih cigareta nastane, kako je naveo, "još veća panika na dvoru", a ministru odbrane Rašku Konjeviću je poručio da je, kako je naveo, "tek počelo".

"Zato razumijem rezigniranost (Raška) Konjevića kojem jedino preostaje da pokuša od mene da napravi njega samog. Izvini Raško što je juče palo tri miliona švercovanih cigara", napisao je Abazović na svom Telegram kanalu.

Ministar odbrane u odlazećoj vladi Konjević, objavio je fotografiju na kojoj su Abazović i Zdravko Kosanović, kako tvrdi Konjević, vlasnik cigareta zaplijenjenih u Slobodnoj zoni Luke Bar, prenijele su podgoričke Vijesti.

Ruka pravde, istakao je Abazović, nikog ne štedi i jednaka je za sve.

U post skriptumu Abazović je pozvao Konjevića da objavi fotografije sa svojim kolegama koje, kako kaže, politički štiti i poručio mu: "Tek je počelo"

"P.S. Raško, objavi fotografije sa svojim kolegama koje politički štitiš. Biće zanimljivo videti koga si sve politički štitio, od Brajovića, do Veljovića i Maraša. Tek je počelo", napisao je Abazović.