Kako nezvanično saznajemo, lica inicijala Ž. S i B.M. su nakon što su sinoć nanijeli teške tjelesne povrede 57- ogodišnjem Miodragu Mujičiću iz Lastve i tom prilikom mu zapalili automobil na Željeznom mostu u Lastvi u bjekstvu i za njima traga policija.


Prema riječima Srđana Vukanovića, portparola Okružnog tužilaštva u Trebinju, sinoć oko 19 časova i 30 minuta PU Trebinje, prijavljeno je da je u naselju Lastva na lokaziji Željezni most došlo do fizičkog obračuna više lica te da je tom prilokom plamenom zahvaćeno jedno putničko vozilo.

„Na lice mjesta su odmah izašli službenici Policijske uprave Trebinje. Jutros u ranim jutarnjim časovima je izvršen uviđaj na kome je prisustvovao okružni javni tužilac . Uviđajem je utvrđeno da je zapaljen automobil vlasnika Miodraga Mujičića iz Lastve, koji je u incidentu zadobio teške tjelesne povrede. Dva lica se vode kao osumnjičeni da su oštećenom nanijeli teške tjelesne povrede i tom prilikom zapalili njegovo vozilo. Lica su u bjekstvu i za njima se traga.“, istakao je Vukanović.
Radio Trebinje