Aleksandar Kraljević kadetski šampion RS u disciplini vazdušni pištolj

2.jpg (416 KB)

Strijelac “Leotara” Aleksandar Kraljević postao je šampion RS u disciplini vazdušni pištolj na Prvenstvu kadeta Republike Srpske u vazdušnom oružju - međunarodni program, koje je juče održano na Sokocu.

Kraljević, koji je zlato u pojedinčanoj konkurenciji osvojio sa 349 upucanih krugova, kaže da je zadovoljan svojim nastupom i osvajanjem zlatne medalje.

„Rezultat, naravno, uvijek može biti bolji tako da ima još prostora za napredovanje. Prošle godine smo ekipno uzeli zlato i na BH prvenstvu i ovo je samo nastavak naših dobrih rezultata.

Pred nama je i dalje trenažno takmičarski period gdje ćemo pokušati da podignemo normu pred internacionalne nastupe u jesenjem i zimskom dijelu takmičenja“, ističe najbolji takmičar Omladinskog streljačkog kluba “Leotar”.

Za kadetsku ekipu “Leotara” na prvenstu u Sokocu nastupali su i- u disciplini vazdušni pištolj David Pataki i Stefan Drapić, a u disciplini vazdušna puška Milan Andrić, Đorđe Mijanović i Stefan Drapić sa zapaženim rezultatom.

Prvenstvo su podržali grad Trebinje i Sportsko društvo “Leotar”.

1.jpg (224 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×