0BC73DF8-8CED-4AB2-94AB-DE2D5BE02B1E.jpeg
U svojoj prvoj posjeti gradu Trebinju ambasador Srbije u BiH Ivan Todorov sinoć je posjetio Džudo klub "Leotar".
Ambasador Todorov ovu priliku iskoristio je da obiđe džudo salu gdje je razgovarao sa rukovodstvom Kluba i mnogobrojnim takmičarima ovog sportskog kolektiva. Todorov, inače Predsjednik Džudo saveza Srbije i dugogodišnji lični i sportski prijatelj Miodraga Mrdića istakao je veliko zadovoljstvo kako uslovima rada u džudo klubu Leotar tako i sa ostvarenim sportskim rezultatima ovog Kluba.
"Ovo je Klub sa sjajnom tradicijom kao i jedan od kubova sa najboljim rezultata u bivšoj ex Jugoslaviji. U Leotaru se sa djecom radi na izuzetno visokom nivou, a Klub je iznjedrio i veliki broj kvalitetnih džudista. Mugu da kažem da sam izuzetno oduševljen i sa sportskom infrastrukturom" dodao je Todorov.
3BA4A4DF-E7F1-459F-8722-8839447E3618.jpeg
"Mnogo nam znači što svi džudo velikani iz regiona prilikom svake posjeti našem gradu hvale naš klub, to nam daje podstrek da nastavimo i zadržimo ovaj nivo rezultata" rekao je Miodrag Mrdić.
Ambasador Todorov položio je cvijeće na spomenik tragično nastradalom džudisti Milošu Mrdiću i na spomenik sedmorici poginulih džudista u Odbrambeno- otadžbinsko ratu.
Podsjećamo ambasador Todorov prilikom jučerašnje posjete gradu Trebinju, na naše veliko zadovoljstvo evocirao je uspomene na period kada je prvi put bio u Trebinju 1985. godine, kao reprezentativac u džudou na tadašnjem Prvenstvu Balkana.
Napominjemo da je ovo prva zvanična posjeta Ivana Todorova, kao ambasadora u BiH jednom sportskom kolektivu.