unnamed (52).jpg

Kako se takmičenje za Miss BiH polako približava, kompletna ekipa Abc Team Production iz organizacije s 21 finalisticom izbora trenutno borave na pripremama u hotelu Bonaca Makarska, gdje su sigurno i udobno otputovale preozničkom kompanijom Semberijatransport Bijeljina.

Među finalistkinjama je i Anđela Joksimović iz Trebinja, koja se sa ostalim djevojkama takmiči za titulu najljepše djevojke BiH. Ima 18 godina i pohađa Gimnaziju Jovan Dučić. Manekenstvom se bavi već dugo godina a posebna ljubav joj je književnost. Želja joj je da svojim primjeromu ukaže na važnost obrazovanja. Zajedno sa ostalim djevojkama radi vrijedno na pripremama u hotelu Bonaca.

unnamed (49).jpg

Hotel Bonaca se nalazi u prekrasnom morskom ambijentu, u sjeni borova, udaljen od plaže samo 70 m i u neposrednoj blizini centra grada. Dan počinje s ranimt reninzima, nakon čega rade snimanja za produkciju jednog od najugledanijih projekata u našoj zemlji “Miss BiH za Miss Svijeta”. Pod rukovodstvom kreativnog direktora Ines Jovanović, snimanja fotografija i video prezentacija se odvijaju na nekoliko predivnih lokacija na plažama u blizini hotela Bonaca Makarska.

unnamed (48).jpg

"Ekipa našeg producentskog tima vrijedno rade svaki dan. Djevojke su se dobro pokazale i tokom snimana video prezentacija I modnih editorijala Jasmina Jatića. Osim na plažama, fotograf Ensad Adilović Kinez bilježi i druge sadržaje programa a to su brojne vodene i sportske aktivnosti, vožnja kvadova, te obilazak Vidikovca Nebeska šetnica - Skywalk Biokovo, u organizaciji hotela Bonaca i Makarska Unimog Experience – tvrdi Stela Zubak J.

unnamed (50).jpg

Nakon Makarske, pripreme se nastavljaju u predivnom ambijentu Hotela Osmine Slano kod Dubrovnika.

Povratak u BiH je planiran 25.06.2023 godine, kada će se održati veliko državno finale izbora Miss BiH za Miss Svijeta, uz direktan prijenos Federalne televizije s početkom u 21:00h.