Potraga za licem - Foto: Ustupljena fotografija

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, tragaju za licem D.R. iz Srbije zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela teške krađe na području Banjaluke.

- Preduzimanjem mjera i radnji, a pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, policijski službenici identifikovali su navedeno lice kao izvršioca više krivičnih djela teška krađa na području grada Banjaluka, a koje se trenutno nalazi u bjekstvu - navedeno je u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Ustupljena fotografija

Ističu da se navedeno lice sumnjiči da je krivična djela počinilo od mjeseca decembra 2022. godine do petka, 03.03.2023. godine, na način da je upotrebom fizičke snage i podesnog alata nasilno ulazio u porodične kuće i stanove za vrijeme odsustva vlasnika, a potom vršio premetačinu i otuđio razne vrijedne predmete i novac.

Policijska uprava Banjaluka apeluje na građane, da ukoliko uoče lice koje se nalazi na fotografijama ili imaju saznanja o navedenom i njegovom kretanju odmah pozovu besplatnu telefonsku liniju 122 ili se obrate najbližoj policijskoj stanici.