IMG-01be3a055c5e8fc2df2314fa8f38ecc9-V.jpg (407 KB)

Na prvenstvu Republike Srpske za mlađe pionire i pionirke, odnosno juniore i juniorke održanom na Sokocu, atletičari Leotara su ostvarili zapažene rezultate.

Diana Kovač je postala dvostruka prvakinja Republike Srpske u disciplinama skok u vis i u troskoku za Juniorke.

Jovana Kržić je kao starija pionirka takmičila se za starije juniorke i to u disciplinama 400 metara sa preponama, gdje se okitila zlatnom medaljom i postala prvakinja RS dok je disciplini 200 metara bila drugoplasirana i postala je viceprvakinja RS.

Kada je riječ o mlađim pionirima, Sara Mijanović je postala trostruka prvakinja Republike Srpske i to u disciplini 100 metara gdje je ostvarila lični rekord, te u disciplini 80 metara prepone i štafeti 4 puta 100 metara.

Srna Danojlić kao cicibanka nastupila je za mlađe pionirke a osvojila je zlatnu i srebrnu medalju takođe sa novim ličnim rekordima, Srna je postala prvakinja RS u disciplini skok u vis dok je viceprvakinja u disciplini 100 metara.

Ena Komnenić je bila druga i osvojila je srebrenu medalju u disciplini 600 metara, Vasja Rebac kao ciciban nastupio je za pionire i bio drugi u disciplini skok u vis sa novim ličnim rekordom dok je Sara Ratković osvojila dvije srebrene medalje i to u disciplini 80 metara prepone i 300 metara .

Atetičarke Leotara su kao po običaju u disciplini štafeta 4 puta 100 metara za pionirke postale prvakinje Republike Srpske i osvojile zlatnu medalju i to u sastavu Srna Danojlić ,Ena Komnenić ,Sara Ratković i Sara Mijanović.