U trebinjskom Kulturnom danas će biti održana audicija najvećeg dječijeg i omladinskog muzičkog takmičenje u zemlji, koje je namijenjeno takmičarima uzrasta od 12 do 20 godina, koja su vrhunskog talenta za pjevanje i ples.

Početak je u 16.00 časova.ritam-evrope.jpg

“Ritam Evrope” je najveće dječije muzičko takmičenje u zemlji, namijenjeno takmičarima uzrasta od 12 do 20 godina, djeci i omladini Republike Srpske, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples.

Podršku djeci i omladini Republike Srpske kroz ovaj televizijski format, najveći ove vrste u zemlji, daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske unije, Australije i Izraela.

Program “Ritam Evrope” će se u 2020. godini, u maju ili junu, emitovati uživo iz grada domaćina 2020. godine – Grada Istočnog Sarajeva. Odabrani takmičari će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pjevanje i ples usavršavaju tokom šestomjesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umjetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.

Pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na programu Radio Televizije Republike Srpske.