Motorijada.jpg (919 KB)

Gradonačelnik Mirko Ćurić organizovao je danas prijem za učesnike 23. Moto skupa u Trebinju, koji je okupio rekordnih 2.000 bajkera iz regiona i Evrope.

Ćurić je kazao da je ovo izuzetno važna manifestacija za Trebinje i organizatori će uvijek imati podršku Gradske uprave.

„Uvijek su njihovi zahtjevi realni. Velika zahvalnost domaćinima, članovima kluba 'TNT' koji su odlični organizatori i promoteri našeg grada, jer sa ovom manifestacijom šaljemo lijepu sliku u svijet o Trebinju. Hvala i našim sugrađanima koji podržavaju ovaj skup“, naveo je Ćurić.

On je poželio svim bajkerima dobar provod i da se živi i zdravi vrate svojim kućama.

Miki Muratović, član Moto kluba "TNT" Trebinje kaže da je ovo do sada najveće okupljanje bajkera u našem gradu.

„Sinoć smo imali upisanih 1.200 motorista, što je rekord za petak veče. Sigurno smo danas premašili cifru preko 2.000, bez obzira na loše vrijeme. Svi su oduševljeni, puni utisaka. Uz podršku Grada i građana, koji sa oduševljenjem gledaju na ovu manifestaciju, idemo samo 'ljestvicu gore'“, istakao je Muratović.

Na prijemu kod Ćurića bio je i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, ali ovaj put u ulozi bajkera.

„Prvi put sam u Trebinju na moto skupu. Drago mi je da gradonačelnik Ćurić, poput mene ima senzibilitet prema ovakvoj manifestaciji i koja treba da traje i u budućnosti“, rekao je Dašić.

Na moto skup iz Bijeljine je stigao i Dragan Torlaković.

„Od 2008. godine dolazim u Trebinje. Svaki put je sve ljepše i ljepše. Lijepa manifestacija i sve pohvale za organizatore i grad“, istakao je Torlaković.

Organizator 23. Moto skupa je Moto klub „TNT“, uz podršku Grada Trebinja i Turističke organizacije.