Banjak ponovo predsjednik Skupštine, Bošković zamjenik gradonačelnika

 

skupstina trebinje.jpg

Na današnjem prvom zasjedanju gradskog parlamenta u novom sazivu Dragoslav Banjak iz SNSD-a, ponovo je izabran za predsjednika Skupštine Grada Trebinja.

Banjak je doktor tehničkih nauka.

„Izuzetna mi je čast što mi je ponovo ukazano povjerenje da predsjedavam sjednicama gradskog parlamenta", naveo je Banjak.

On je istakao da Skupština nosi veliku odgovornost za sve aspekte života i rada u lokalnoj zajednici.

Za njegovog zamjenika izabran je Đorđe Miljanović, iz Ujedinjene Srpske, dosadašnji načelnik Odjeljenja za inspekcijske i poslove komunalne policije. Miljanović je diplomirani inženjer građevinarstva.

Na mjesto sekretara reizabran Velibor Bodiroga.

Novoizabrani zamjenik gradonačelnika Trebinja je Dražen Bošković, iz Socijalističke partije, dosadašnji direktor Razvojne agencije Grada Trebinja.

Bošković je naveo da će se truditi da povjerenje koje mu je ukazano postavljanjem na mjesto zamjenika gradonačelnika opravda budućom uspješnom saradnjom sa gradonačelnikom i ostalim saradnicima.

„Na funkciju zamjenika gradonačelnika gledam kao na nastavak uspješne saradnje sa gospodinom Ćurićem, saradnje koju smo kreirali i uspostavili u protekle četiri godine“, rekao je Bošković.

Novi saziv trebinjske skupštine čine 12 odbornika SNSD-a, četiri sa Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića, po tri SDS-a i koalicije HNP-PDP, po dva odbornika imaju Socijalistička partija i Ujedinjena Srpska, a po jednog DNS i NDP. Jedan mandat rezervisan je za izabranog predstavnika nacionalnih manjina.

 

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×