Beogradski prestižni fudbalski klubovi sve su više zainteresovani za mlade igrače iz Hercegovine koji na utakmicama privlače pažnju dobrom igrom i talentom.Jedan od mladih igrača za kojeg je zainteresovan Fudbalski klub /FK/ "Partizan" je devetogodišnji golman Aleksa Denda iz Bileće, igrač "Hercegovca" i Škole fudbala "LeoStars" iz Trebinja.
Ovaj talentovani dječak ostvario je zapažen nastup na ovogodišnjem turniru "Fudbalske zvjezdice" u Trebinju, gdje ga je primijetio "Partizanov" trener koji je izrazio želju da ga vidi u Beogradu na treninzima i utakmicama sa vršnjacima iz ovog fudbalskog kluba.

Posredstvom "Partizanovog" skauta i trenera Škole fudbala "LeoStars" Igora Joksimovića, Aleksa je prošlog vikenda boravio u Beogradu i nastupao za "Partizan", te ostavio veoma dobar utisak na dvije utakmice i dva treninga."Dalji razvoj mladog golmana iz Hercegovine biće budno praćen. Povremeno će biti pozivan na utakmice FK `Partizan`, a dobio je i program rada u narednom periodu, da bi se što bolje pripremio za izazove koje zahtijeva ovako veliki klub", kaže Joksimović.
SRNA