"BIĆE ZANIMLJIVO" Đoković otkrio zašto je odgodio emitovanje dokumentarnog filma o sebi

Novak Đoković je sigurno trenutno najveća sportska zvijezda u Njujorku s obzirom da juri svoj sezonski slem i 21. titulu na najkvalitetnijim teniskim turnirima.

Pored toga što treba da se skoncentriše na teren i da trenira ima i mnogo drugih obaveza, prvenstveno sponzorskih, tu su i članovi njegove porodice, a uz sve to snima dokumentarni film.

Dokumentarac o najboljem teniseru svijeta trebalo je da bude objavljen prije US opena, ali je došlo do odgađanja.

– Odlučili smo se za malo pomjeranje jer želimo da snimimo još materijala. Trenutno planiramo objavljivanje filma do kraja godine ili u prva dva mjeseca 2022. Snimamo materijal i ovdje u Njujorku. Zatim sve mora da se uredi, sastavi… Na kraju tu je odluka da li će to biti dokumentarni film ili dokumentarna TV serija. Ovu odluku ćemo donijeti zajednički – rekao je Đoković.

Govorio je i o čemu će biti riječ u ovom filmu.

– Priča je o mojoj karijeri, životu, nekim intimnim i ličnim stvarima. Meni najbliži ljudi dali su intervju o meni. Osjećam da će biti veoma zanimljivo i nadam se da će se svidjeti ljudima. Oni koji me ne poznaju imaće priliku da bolje upoznaju kakav sam van terena – dodao je Nole.