Biković o posjeti Džonija Depa Srbiji: "Najbolje tek dolazi"

Glumac Miloš Biković je nakon sinoćnjeg druženja sa glumcem Džonijem Depom, objavio svoj cjelokupni utisak o tome na Instagram profilu.

Glumac se na svom Instagram profilu ukratko zahvalio Džoniju Depu, ali i drugima koji su zaslužni za saradnju između glumaca.

Biković je svoju objavu napisao na tri jezika, engleskom, srpskom i ruskom.

A u objavi je naveo sljedeće:

"Sinoć smo ono što se pre godinu dana činilo #Impossible učinili mogućim. Naša zemlja je imala dugu tradiciju kvalitetnih animiranih filmova koja je prekinuta i ja sam srećan što smo u proteklih godinu dana zajedno napravili prve krupne korake na putu da taj sjaj povratimo. Hvala @andreaiervolinoproducer i @ladymonikabacardi što su prepoznali potencijal mladih i talentovanih umetnika iz naše zemlje i što smo ga zajedno učinli vidljivim celom svetu kroz sistematizovanu proizvodnju animiranih filmova. Beograd je juče još jednom potvrdio da se može nazvati svetskim kulturnim centrom, onako kako to naša prestonica i zemlja zaslužuju. Posebno se zahvaljujem Džoni Depu koji je zajedno sa nama proslavio našu prvu godinu saradnje i predstavio zajednički projekat @archangel_digital i @iervolino_studios by @iervolinoandladybacardient "Puffins Impossible", napisao je Biković.

"Sada mogu da kažem da najbolje tek dolazi", zaključio je on u objavi.