Srn2024-6-11_1121224_0.jpg (210 KB)

Sjednica Skupštine opštine Bileća, koja je trebalo da bude održana danas na zahtjev grupe odbornika opozicije okupljenih oko SNSD-a, nije održana pošto nisu došli odbornici skupštinske većine.

Načelnik opštine Veselin Vujović rekao je novinarima da je grupa odbornika zakazala sjednicu na kojoj je jedna od tačaka dnevnog reda trebalo da bude izvještaj o radu načelnika, ali da nije bilo kvoruma za rad.

Vujović je dodao da skupštinska većina postoji i da će naredna sjednica Skupštine opštine biti održana čim se za to steknu uslovi.

Odbornik Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj" Dražen Dunđer rekao je da ne postoji skupštinska većina i da će i u narednom periodu zakazivati što više sjednica lokalnog parlamenta kako bi se građani što više upoznali o njegovom radu.

Predsjednik Skupštine opštine Bileća Mato Vujović rekao je da nije prisustvovao današnjoj sjednici jer, kako kaže, ne želi da podržava odbornike koji nemaju konstruktivne prijedloge.

On je naveo da se redovna sjednica Skupštine priprema u narednom periodu sa, kako kaže, postojećom skupštinskom većinom.