tepavcevic-zeljko.jpg

Mjesecima već Željko Tepavčević pokušava da pokaže kako se kao prvi sindikalac „bori“ za prava radnika i njihov ravnopravan položaj posebno u Rudniku i termoelektrani Gacko gdje je zaposlen.

Nije bio glasan dok je sindikalnu kasu mogao da koristi za svoje prohtjeve.

Nije bio glasan ni kada se otvorila priča o aferi Papović, jer su na njega mnogi ukazali u tom trenu i označili ga kao „vjernog“ Papovićevog „klijenta“.

Oglasio se kada je „zlatan ćup“ probušen i kada novca za različite životne luksuze više nije bilo, makar ne onoliko na koliko je navikao.

Tada je počela „sindikalna priča“ o pravima radnika, ugroženosti, lošem položaju i slično.

U posljednje vrijeme počeo je i sa „ozbiljnijim“ atacima na rukovodstvo ERS-a, braneći pri tome rukovodstvo R i TE Gacko i „okrivljujući“ za loše poslovanje gatačkog Rudnika i Termoelektrane čelnike ERS-a.

Šta je bio motiv da se oglasi i brani rukovodstvo R i TE Gacko brzo se i otkrilo. Željko Tepavčević, svojim „nastupima“, obezbijedio je radno mjesto za svog sina u tom istom preduzeću, tvrdi naš izvor iz Rudnika i Termoelektrane Gacko.

I u tome nema ništa loše, jer se svaki roditelj bori za svoje dijete, samo nije lijepo „glumiti“ sindikalnu veličinu, a koristiti sve benefite te pozicije ISKLJUČIVO za ostvarivanje nekog ličnog interesa ( finansijskog ili nekog drugog).