Žestoka rasprava Vukanovića i Borjana na pres konferenciji (VIDEO)
Opozicija u Trebinju ne može zajedno da održi konferenciju za medije, a ne da se slože oko važnih političkih odluka. To povrđuje činjenica da je na današnjoj konferenciji za medije, došlo do verbalnog sukoba između Nebojše Vukanovića i Saše Borjana, koji su nastavili da se međusobno optužuju oko potencijalnog zajedničkog opozicionog kandidata za gradonačelnika Trebinja.

Ovakva situacija ne iznenadjuje, s obzirom na to da je Vukanović prvi, na osnovu Fejsbuk statusa, prvo udario po Borjanu, tvrdeći da želi da bude kandidat za gradonačelnika Trebinja, što je Borjan danas demantovao i poručio da nema takve ambicije.

,,Narodni front smatra da nema potrebe za iznošenjem neistinitih informacija u javnom prostoru u Trebinju. Neistina je da sam ja htio da budem kandidat ispred opozicije, ja takvim političkih ambicija nemam” istakao je Borjan.

Vukanović je oštro reagovao na Borjanove tvrdnje da je izbjegao kandidaturu za zajedničkog kandidata za gradonačelnika Trebinja kako ne bi nosio odgovornost.

"Zato je to prepustio Lazaru Radanu", poručio je Borjan.

Nakon ovih riječi, Vukanović je burno reagovao i ustao od stola, rekavši da treba da kažu po čijim instrukcijama rade, aludirajuću na instrukcije Jelene Trivić.

"Treba da kažu po čijim instrukcijama to rade. Ovo je zadnji put da sam sjeo sa Borjanom", poručio je Vukanović.

Saša Borjan skrenuo je pažnju Vukanoviću da su ljudi koji su nekad bili posmratrači u PDP-u, a sada su članovi Narodnog fronda su upravo čuvali njegove glasove na prethodnim izborima, dodajući da jeod 47 biračkih mjesta u Trebinju na 31 nije imao niti jednog posmatrača.