Cecenija fest bileca2.jpg

„Ako sljedeće godine ne dođem da vam pjevam, doći ću da pravimo žurku i da se zabavljam sa vama. Sjajna si Bilećo, sjajna si Hercegovino!, poručio je Sloba Radanović fenomenalnoj publici u Jezerinama na desetom "Čečenija festu".

Od prvog do posljednjeg stiha pjevala je Hercegovina sa jednim od najboljih izvođača današnjice.

Tradicionalni vatromet u ponoć uz taktove "Prepelice" koju je uglas pjevalo više od 4.000 posjetilaca dokaz su da se trud, rad i posvećenost isplate.

Omladinska organizacija „Jezerine” godinama je simbol humanosti i aktivizma, pokretači su i učesnici brojnih radnih akcija. Omiljeni u Bileći, a i šire. I upravo zbog njih, njihove energije i volje ovaj događaj ima posebnu simboliku. Mnogo se koncerata održi, ali Čečenija ima posebnu dušu.

„Danas nisam umoran, danas sam presrećan. Ponosan sam na sve naše članove. Danima smo vrijedno radili i sve je ispalo i bolje nego smo mogli i zamisliti. I sinoć su volontirali, radili kao konobari, da bi tokom godine imali više mogućnosti da pomažemo onima kojima je potrebno. Kada ih pogledam i vidim u njima sa koliko ljubavi rade za ovaj Fest znam da će ova priča dugo da traje”, rekao je predsjednik Omladinske organizacije „Jezerine”, Vladimir Milidragović i zahvalio posjetiocima koji su i deseti Čečenija fest učinili nezaboravnim.

Cecenija fest bileca1.jpg

Milidragović kaže da su im se telefoni usijali, da stižu samo riječi hvale.

„Želim da se zahvalim i svim sponzorima koji su pomogli da organizujemo Fest, kao i našem Domu zdravlja i vatrogasnoj jedinici kao i pripadnicima Policijske uprave“, kaže Milidragović.

Već sinoć, nakon koncerta, šuškalo se ko će sljedeće godine biti zadužen za najbolju žurku u kraju. Ono što je sigurno, ko god da nastupi neće mu biti lako da nadmaši brilijantnog Slobu Radanovića. Poznato je samo da će za zabavu biti zadužen DiDžej Strašni, a u kojoj ulozi će zablistati Petar Vuković, ostaje nam samo da nagađamo.

Pred ovim sjajnim momcima i djevojkama iz Omladinske organizacije "Jezerine" težak je zadatak, ne sumnjamo da će ga fantastično ispuniti! Do sledeće Čečenije pratićemo sve njihove aktivnosti, u nadi da ćemo svi naučiti jednu veliku lekciju- samo složno i zajedno možemo sve što zamislimo.