IMG_20230219_140212.jpg (279 KB)

Tokom proteklog vikenda u Trebinju je održan 20. Međunarodni džudo Kup „Trebinje 2023“ i 13. Memorijal „Miloš Mrdić“ i Prvenstvo Republike Srpske za seniore i poletarce.

Džudisti Leotara bili su domaćini ova dva takmičenja i ostvarili odlične razultate.

Na prvenstvu Republike Srpske za seniore Božidar Vučurević i Mitar Mrdić osvojili su zlatne medalje, Vidak Maljević osvojio je srebrnu dok je Džudo klub „Leotar“ zauzeo treće mjesto.

Na prvenstvu Republike Srpske za poletarce zlatnu medalju osvojio je Viktor Bjelogrlić, srebrnu Božidar Kisić i Kristijan Delić, Filip Ateljević zauzeo je peto a Džudo klub „Leotar“ drugo mjesto u ovoj kategoriji.

Na 29. Kupu Trebinja i 13. Memorijalu „Miloš Mrdić“ trebinjski džudisti osvojili su 25 medalja, od čega sedam zlatnih, pet srebrnih i 13 bronzanih.

Zlatne medalje su osvojili Matija Sorajić, Kristijan Delić, Miloš Živak, Ognjen Đurica, Ivan Marinović Ot, Pavle Dabić i Božidar Kisić, srebrnu Tomo Krneta, Jana Runjevac, Vuk Runjevac, Miloš Vučurević i Dražen Anđušić, a bronzanu medalju Branko Krneta, Nemanja Sorajić, Jovan Rajković, Marko Antelj, Andrija Kržić, Viktor Bjelogrlić, Jovan Aleksić, Srđan Grgurević, Stefan Bukvić, Dragan Odavić, Sara Spaić i Mihajlo Milićević.

Džudo klub Leotar zauzeo je prvo mjesto na 20. Kupu Trebinja i 13. Memorijalu „Miloš Mrdić“.

Ivan Marinović Ot dobio je pehar „Srce šampiona“ za najboljeg takmičara na memorijalu.