Foto: BijeljinaDanas

Četiri osobe iz Bijeljine uhapšene su juče u ovom gradu zbog više krivičnih djela, uključujući ometanja službenih lica u obavljanju posla, a jedan policajac je i lakše povrijeđen.

Policija je, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini i pod nadzorom nadležnog tužilaštva, pretresla stan i druge prostorije, kao i vozila u Bijeljini, koje koriste M.P, S.P, D.P. i M.P.

Tom prilikom je pronađena i oduzeta kompletna oprema za falsifikovanje isprava, oko 100 grama marihuane, te jedna digitalna vaga za precizno mjerenje.

„Usred nepostupanja po naređenju policijskih službenika i pružanja aktivnog otpora, M.P. je nanio lakše tjelesne povrede policijskom službeniku, dok su D.P. i S.P, koji su nastanjeni na istoj adresi, pružala otpor i ometala policijske službenike u vršenju službenih radnji“, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina, prenosi Atv.

O svemu je obaviješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naredio da se protiv ovih osoba dostave izvještaji za počinjena krivična djela falsifikovanje isprave, neovlaštena proizvodnja i promet droga i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.