Članovi Foto-kino kluba održali fotografsku radionicu za učenike OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

DSC_0342.jpg (471 KB)

U okviru obilježavanja Dječije nedjelje u Trebinju, a na inicijativu učiteljice Slađane Rupar, Foto-kino klub je organizovao fotografsku radionicu za učenike IV-3 razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“.

„Djecu smo upoznali sa osnovama fotografske tehnike, pokazali smo im starinske i moderne foto aparate te štampane umjetničke fotografije velikih formata. Potom smo imali praktičnu vježbu 'Foto portret najboljeg drugara/drugarice', u okviru koje su se djeca međusobno fotografisala (uz našu asistenciju). Nakon toga smo i odštampali brdo fotografija te ih poklonili đacima za uspomenu“, kaže Slavenko Vukasović, izvršni direktor FKK Trebinje.

Radionicu su vodili Slavenko Vukasović, Marijana Hajrović, Dušan Vuković i Branislav Rupar.

„O uspješnosti i zanimljivosti radionice govori i činjenica da je učiteljica Slađana Rupar prenijela izjave nekih učenika kako im je 'ovo najljepši dan u školi'“, navode iz Foto-kino kluba.

IMG_6471.jpg (613 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×