Crna Gora na nogama zbog misteriozne crnke: Ovo je žena koja je ukrala 1,3 miliona iz banke

 

1681640196-prevarantkinja-policija-evria-1024x576.jpg

Čitav region juče je obišla vijest da je jedna žena u Crnoj Gori uspjela da falsifikuje dokumenta klijenta banke i sa njenog računa ukrade nevjerovatnih 1,3 milona evra. Od tada, crnogorska policija intenzivno traga za ženom, ali zasad nema dodatnih informacija.

Prema saznanjima policije, ona je 12. aprila falsifikovala dokumenta i podigla astronomsku sumu. Dan kasnije je obaviještena policija, kada je oštećena Budvanka M.O. rekla da nije podigla novac koji je čuvala u banci.

Žena za kojom sada traga crnogorska policija je navodno sa rancem ušla u banku, podigla novac i otišla.

„Po nalogu tužioca preduzimaju se mjere i radnje na identifikovanju NN osobe koja je počinila prevaru. Izuzeti su snimci sa nadzornih kamera koje su jasno zabilježile počinoca“, kazali su nezvanično iz policije za podgoričke Vijesti.

Iz banke su saopštili da je NN lice uz upotrebu falsifikovanih dokumeneta počinilo „prevarnu radnju“ na štetu jednog njihovog klijenta. Kazali su i da su upoznali nadležne sa događajem i da će dati maksimalan doprinos da se utvrde krivci.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×