Crveni krst Trebinje: U toku podjela školskog pribora

236102330_385693546239088_165737780476896899_n.jpg (210 KB)

Crveni krst Trebinje završio je tradicionalnu akciju prikupljanja školskog pribora i polovnih udžbenika za djecu iz višečlanih porodica koje su slabijeg materijalnog stanja i za djecu samohranih roditelja.

Marica Tomović, sekretar trebinjskog Crvenog krsta zahvalila se svima koji su učestvovali u ovoj akciji.

„Mi smo zahvaljujući našim donatorima i nešto svojim sredstvima uspjeli da prikupimo pribor za oko 45 učenika. To nisu baš potpuni pribori, problem nam predstavlja nedostatak udžbenika, jer ljudi iz godine u godinu to najmanje doniraju, ali uspjeli smo da prikupimo jedan dio. Imali smo tri donacije, jednu od naše sugrađanke Jovanke L., od novootvorene poslovnice 'Gatarić' i od Aktiva žena SNSD-a, koji inače svake godine podržavaju naše akcije. Roditelji su zadovoljni i zahvalni svima, jer svaka pomoć im dosta znači“, kazala je za Radio Trebinje Tomović.

U podjeli školskog pribora, koja je počela juče, učestvuje i dječak Ognjen Burani, volonter Crvenog krsta već četiri mjeseca.

„Sa Mirkom, Jovanom i Marinom dijelio sam prikupljeni školski pribor. To je za mene jedno divno iskustvo i volio bih opet da učestvujem u ovakvim akcijama“, rekao je Ognjen.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×