Ćurić: Sredstva za FK „Leotar“ izdvojena u skladu sa zakonom na dobrobit svih sportista

press za rata.jpg (126 KB)

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i predstavnici pet trebinjskih premijerligaša demantovali su danas pisanje pojedinih medija i portala o nezakonitoj zloupotrebi položaja i ovlaštenja a povodom finansiranja sportskih kolektiva u gradu Trebinju.

„Dugujem veliku zahvalnost predstavnicima klubova koji su me svojim prisustvom i izjavama danas podržali. Činjenica je da smo najveću podršku dali FK 'Leotar' i svi klubovi su se složili sa tim. Treba reći da nikome nije nedostajalo sredstava iz budžeta“, istakao je gradonačelnik Trebinja.

„Kada smo čuli podatak koliko djece trenira i ide na takmičenja bio sam presrećan i kao gradonačelnik stojim iza onoga što radimo, jer to radimo za dobrobit djece i sportskog Trebinja. Sa ovog mjesta poručujem da ćemo se zalagati i za ulaganje još sredstava u sportsku infrastrukturu. Naša želja je da što više djece uključimo u sport i da ostvarimo rezultate koji su, kao i do sada, na ponos svih nas“, rekao je Ćurić.

„Trebinje sportski napreduje i naša je želja da se jednog dana takmiče i van granica RS i BiH i to ćemo podržati“, dodao je on.

Gradonačelnik Trebinja je rekao da sve što je uradio je u skladu sa zakonom a sa ciljem podrške sportskog rarzvoja djece i sportskih klubova.

„Sportisti i grad Trebinje su iza mene i kao gradonačelnik izaći ću u susret svima u skladu sa zakonom i na dobrobit svih“, poručio je gradonačelnik Trebinja.

Predsjednik Sportskog društva „Leotar“ Boban Brnjoš kazao je da je Grad i ove godine podržao sve sportske kolektive, te da je FK „Leotar“ bila neophodna hitna pomoć, kako bi obezbijedio nastup u Premijer ligi.

On se zahvalio Ćuriću i Gradskoj upravi na razumijevanju.

I predstavnici ostalih klubova premijerligaša KK „Leotar“, RK „Leotar“, ŽKK „Leotar“ potvrdili su da sredstva koja su planirana za njihove klubove u grantu za sport nisu umanjivana, što im je omogućilo da nesmetano funkcionišu.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×