Mirko Ćurić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja na predstojećim prijevremenim izborima izjavio je da svoje djelovanje tokom predizborne kampanje neće zasnivati na mržnji već na radu i dosadašnjim rezultatima koalicije okupljene oko SNSD.
„Nama nije bitno ime, poštujemo sve protivkandidate, nama niko ne smeta. Mi se dokazujemo radom, narod je rekao svoje još na opštim izborima u oktobru ove godine. U 2019. godini nastavljamo sa započetim projektima, imamo planove za nove. Ne želimo da se naša kampanja zasniva na mržnji, na djelovanju koje Trebinje ne vodi u pravom smjeru“, rekao je Ćurić.


Dodaje da je značajno što Trebinje ima podršku i sa državnog i entitetskog nivoa.

„Trebinje ima priliku da ima podršku i sa državnog i sa entitetskog nivoa. Naravno, tu je i podrška Vlade Republike Srbije, tako da sa svim tim projektima u narednom periodu vodimo Trebinje ka boljem“, kaže Ćurić, koji je i vršilac dužnosti gradonačelnika Trebinja.


Kandidat koalicije okupljene oko SNSD dodaje da će kampanju koncipirati na razgovoru sa građanima Trebinja a ne na organizovanju javnih tribina.


Konkretnije planove za predizbornu kampanju, kaže, iznijeće u za to zakonom predviđenom roku, koji počinje 2. februara.


„Vrijeme je praznika, zna se kad je vrijeme kampanje. Ostavimo sve to što imamo da kažemo – da saopštimo tokom kampanje, da pustimo ovaj narod da provede praznične dane u krugu porodice“, rekao je Ćurić.


Izvor: Radio Trebinje